Ποια ψήφισαν οι άντρες ως την τέλεια σύντροφο και πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη;

Ποια ψήφισαν οι άντρες ως την τέλεια σύντροφο και πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη;

Σύμφωνα με την ψηφοφορία του FHM

Μπορεί η Gwyneth Paltrow, πρόσφατα να ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, αλλά άλλη τελικά έχει τον τίτλο της τέλειας γυναίκας. Στην καθιερωμένη πια ψηφοφορία του FHM για τις 100 πιο sexy γυναίκες του πλανήτη, οι αναγνώστες ανέδειξαν την... Mila Kunis, ως την τέλεια σύντροφο.


Η Mila, παρόλο που είχε τρελό ανταγωνισμό, ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα του πλανήτη. Αποτελεί το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Είναι η ιδανική σύντροφος. Τα ακούει άραγε αυτά ο Ashton Kutcher; Η editor του FHM, Dan Jude, δήλωσε: «Είναι τόσο εκθαμβωτική χωρίς να το προσπαθεί. Έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και δε διστάζει να διακωμωδεί μέχρι και τον εαυτό της. Το... έθνος μίλησε και η ετυμηγορία είναι ότι η Mila είναι και επισήμως η τέλεια σύντροφος!»


Στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε η εκρηκτική Rihanna, τη στιγμή που οι: Helen Flanagan, Michelle Keegan και Kelly Brook, συμπλήρωσαν την νικητήρια 5άδα. Πάμε να δούμε τι θέσεις έλαβαν μερικές ακόμη διάσημες κυρίες. Η γλυκιά Taylor Swift στη θέση 12, η Beyonce με τις sexy καμπύλες στη θέση 19, η κορμάρα Nicole Scherzinger στον αριθμό 54, και η Kristen Stewart τερμάτισε λίγο πριν το τέλος, στη θέση 91.


Συμφωνείτε με την επιλογή του κοινού του FHM;

Διαβάστε ακόμα

Η Mila Kunis χωρίς ίχνος make up

Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis

Δείτε την Mila Kunis να κανονίζει ραντεβού με δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες (video)