Δείτε πώς καταστρέφει η Kim Kardashian τα πόδια της! (φωτό)

Δείτε πώς καταστρέφει η Kim Kardashian τα πόδια της! (φωτό)

H persona είναι μάλλον η μόνη που δεν έχει καταλάβει ότι είναι έγκυος...

H Kim Kardashian προφανώς και είναι η μόνη που δεν έχει συνειδητοποιήσει πως η Kim Kardashian είναι έγκυος. Το έχουν δει, το έχουν αισθανθεί και εμπεδώσει ακόμη και οι πέτρες. Εκείνη πάλι, παρότι δεν περνά και την ευκολότερη εγκυμοσύνη φαίνεται να μην δίνει βάση στο γεγονός όχι μόνο αμιγώς στυλιστικά αλλά και από θέμα άνεσης ή υγείας.

Γνωρίζει ότι μία εκδήλωση πχ θα τη δυσκολέψει, πως ένα φόρεμα θα την πιέσει, ένα παπούτσι θα της πληγώσει τα πόδια αλλά επιμένει να θυσιάζει την ακαιρεότητά της και την καλή κατάσταση υγείας προκειμένου να δείχνει εντυπωσιακή. Η Kim έχει πρηστεί ολόκληρη, παντού και καθώς μονίμως παραπονιέται στο twitter για τα πρησμένα της άκρα που μουδιάζουν, θα περίμενε κανείς ως άλλη Σταματίνα Τσιμτσιλή να φορέσει ένα ίσιο σανδαλάκι και να εμφανιστεί σε event.

Αντ' αυτού η Kimko προτίμησε ένα ζευγάρι πέδιλα, στενά, μαύρα, γεμάτα λουριά που της τραυματίζουν γενικότερα τα πόδια. Αυτά τα παπούτσια, λοιπόν που την παίδευαν στις καλές της μέρες προτίμησε για τις δύσκολες. Τα φόρεσε και πήγε με τις αδερφές της στο Houston, του Texas όπου όρθια προωθούσε τη συλλογή με ρούχα τους. Μόλις έκατσε έβγαλε το ένα παπούτσι και πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram με την εξής λεζάντα: ‘Swollen feet or a new Givenchy tattoo?’ (Πρησμένα πόδια ή καινούριο τατουάζ Givenchy;)

Kim-Kardashian-Feet-Pregnancy-Water-Retention-Photo-500x500



Τα θες και τα ρωτάς αυτά Kim; Πονέσαμε και μόνο στην όψη!

Διαβάστε ακόμη:

Το ρετουσαρισμένο εξώφυλλο της Kim από τη Μύκονο

Τα Media κοροϊδεύουν το φόρεμα της Kim Kardashian