Tι το φοράς το 12ποντο κουκλίτσα μου; Όταν οι stars σκοντάφτουν και ο φακός είναι εκεί!

Γωγώ Φούντα
Tι το φοράς το 12ποντο κουκλίτσα μου; Όταν οι stars σκοντάφτουν και ο φακός είναι εκεί!

Και φυσικά γίνονται ρεζίλι των σκυλιών!

H γυναίκα μπορεί να είναι το ωραίο φύλο, αλλά σίγουρα είναι και το άτυχο! Βλέπετε, προκειμένου να δείχνουμε όμορφες και εντυπωσιακές, βάζουμε ένα σωρό καλλυντικά, οι επισκέψεις στο κομμωτήριο κρίνονται απαραίτητες ενώ ας μην μιλήσουμε για τη συνεχή δίαιτα στην οποία βρισκόμαστε και φυσικά την αιώνια μάχη με την κυτταρίτιδα!

Εκτός βέβαια από όλες αυτές τις κλασικές μεθόδους καλωπισμού, έχουμε και τις πιο επίσημες εμφανίσεις, όπου εκεί εκτός από τα, συνήθως άβολα ρούχα που φοράμε, για να δείχνουμε στιλάτες και σέξι, κρίνονται απαραίτητα και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία κάποιες τα περπατούν με μεγαλύτερη ευκολία και άλλες με μικρότερη!

Μπορεί εμείς ωστόσο, ακόμα και όταν φάμε την τούμπα μας, εξαιτίας φυσικά του άβολου υποδήματος, το πολύ πολύ να προκαλέσουμε γέλιο στους φίλους μας, άντε και σε κανένα περαστικό, οι διάσημες κυρίες όμως δεν είναι τόσο τυχερές με αποτέλεσμα όταν... σκουπίζουν τα πατώματα, τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και φυσικά να γίνονται ρεζίλι σε όλα τα μέσα!

Παρακάτω, σας έχουμε μερικές από τις πιο θεαματικές τούμπες για να καταλάβετε ότι δεν συμβαίνει μόνο στις... κοινές θνητές!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη star ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους της ντυμένη πριγκίπισσα στη Disneyland;

Κim και Κourtney Kardashian: Δείτε τις ως κολεγιόπαιδα, σε σπάνια φωτογραφία!

Γιατί η Κατερίνα Ζαρίφη είχε ενδοιασμούς να διαφημίσει χάπια αδυνατίσματος;