Το χλιδάτο baby shower της Kim Kardashian: Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Το χλιδάτο baby shower της Kim Kardashian: Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Ποιοι διάσημοι παρευρέθησαν;

Eίναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες έγκυες. Η εγκυμοσύνη της Kim έχει πουληθεί όσο καμιά. Σε λίγες εβδομάδες η όμορφη Kim θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της. Όπως είθισται στο Hollywood, λίγους μήνες πριν τη γέννα, διοργανώνουν ένα party το λεγόμενο baby shower.


Κυριακή μεσημέρι και η βίλα στο Beverly Hills κατακλίστηκεαπό συγγενείς αλλά και διάσημους φίλους της οικογένειας Kardashian. H Κim κατέφθασε στην έπαυλη με την αδερφή της Κhloe και πετάχτηκε όλο χαρά μέσα από το κατάλευκο Range Rover. Φορώντας ένα λευκό φαρδύ φόρεμα χαμογελούσε συνεχώς. Από την άλλη η Khloe δέχτηκε θετικά σχόλια για την απώλεια των κιλών της. Η μαμά Kris Jenner φυσικά ήταν η συντονίστρια του event, η οποία έτρεχε και δεν έφτανε.


Αίσθηση φυσικά προκάλεσε ο Kanye West ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί μέσα στην κουκούλα του, ώστε να μην τον απαθανατίσουν! Οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρόν ήταν οι εξής: Νicole Richie, Mel B, Kelly Osbourne, Tracy Anderson, Kimberly Stewart και η δικιά μας Maria Menounos.


Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το πολυαναμενόμενο baby shower στην παραπάνω gallery. Άντε με το καλό, να ευχηθούμε εμείς!

Διαβάστε ακόμα

Το ψώνιο καλά κρατεί: Η Kim κάνει botox ακόμη και στην εγκυμοσύνη;

Η Kim Kardashian αγόρασε κούνια για το μωρό της, αξίας 4.000 δολαρίων!

Κim καλή μου τι σου συνέβη;