Δείτε το μοντέλο που ισχυρίζεται ότι έκανε sex με τον Kanye West όταν η Kim Kardashian ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της!

Δείτε το μοντέλο που ισχυρίζεται ότι έκανε sex με τον Kanye West όταν η Kim Kardashian ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της!

Είναι 24 ετών από την Αυστραλία και μοιάζει πολύ με την Kim!

Η 24χρονη Leyla Ghobadi σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο Αμερικάνικο περιοδικό Star magazine, είναι η γυναίκα με την οποία ο Kanye West απάτησε την Kim Kardashian, μετά από σοου του τραγουδιστή στο ποίο ήταν παρούσα η Κim!

Το νεαρό μοντέλο από την Αυστραλία υποστηρίζει ότι γνωρίστηκε με τον rapper αμέσως μετά από ένα σόου του και μάλιστα ο Kanye West φέρεται να της είπε ότι η σχέση του με την Kim Kardashian δεν είναι καθόλου σοβαρή και υπάρχει μόνο για τη δημοσιότητα.

Μάλιστα η κοπέλα δεν διστάζει να πει ότι " έκαναν sex στο δωμάτιο του τραγουδιστή στο ξενοδοχείο όπου έμενε στο Atlantic City και μάλιστα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο επικοινώνησε μαζί της για να βρεθούν.

Γιατί όμως η 24χρονη επιλέγει να προβεί σε αυτές τις αποκαλύψεις λίγο καιρό πριν η Kim Kardashian φέρει στον κόσμο το μωρό της; Η ίδια δήλωσε: "Αυτή η αποκάλυψη θα καταστρέψει την οικογένεια Kardashian. Είναι πολύ άσχημό αυτό, όμως αν ήμουν η Kim και επρόκειτο να αποκτήσω παιδί, θα ήθελα να το ξέρω".

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή τόνισε: "Είναι μια θλιβερή προσπάθεια με σκοπό να πλήξει δυο ανθρώπους που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους".

Διαβάστε επίσης:

Το χλιδάτο baby shower της Kim Kardashian: Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Δείτε πώς καταστρέφει η Kim Kardashian τα πόδια της! (φωτό)

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!