H Amanda Bynes ξεσπάει: Δεν είμαι τρελή, ήμουν απλώς δυστυχισμένη!

Γωγώ Φούντα
H Amanda Bynes ξεσπάει: Δεν είμαι τρελή, ήμουν απλώς δυστυχισμένη!

Εμείς τώρα να την πιστέψουμε;

Η Αmanda Bynes είναι ένα κορίτσι ιδιαίτερο να το πούμε, εντελώς παλαβό να το πούμε, θα το πούμε απλά εκκεντρικό για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας! Τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στο προσκήνιο, διότι στον ελεύθερο χρόνο της, και μάλλον έχει αρκετό, αρέσκεται στο να βρίζει τους απανταχού celebrities!

Αφού λοιπόν συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται μαζί της, μέσα στην ολική παράνοια που την διακατέχει, αποφάσισε να το παίξει Angelina Jolie και να μιλήσει μέσω Twitter για τη δική της περιπέτεια με την υγεία της! Όχι το κορίτσι αυτό δεν ξεπέρασε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά ένα ωραίο δειλινό την έπιασαν τα συναισθηματικά της με αποτέλεσμα να μιλήσει ανοιχτά για τον... γολγοθά της: τις πλαστικές επεμβάσεις!

Ανάμεσα σε δάκρυα και λυγμούς, το κάναμε εικόνα, η Amanda μίλησε για την πλαστική επέμβαση που έκανε σε μύτη και ανάμεσα στα μάτια, λέγοντας πως της άλλαξαν τη ζωή και την έκαναν ευτυχισμένη! Έκλεισε με το δικό της μήνυμα δύναμης, πως για όλους μας υπάρχει η πλαστική επέμβαση που θα μας βγάλει από τη δυστυχία μας!

Μαθήματα ανθρωπιάς... Ήρωας και λίγα λέμε!

Διαβάστε επίσης:

H Amanda Bynes φοράει περούκα! Της έχουν καεί τα μαλλιά; (φωτό)

Ποια star είπε ότι ο Chris Brown έδειρε την Rihanna επειδή δεν είναι όμορφη;

Ποια μιμείται η Amanda Bynes και έχει ξεφύγει έτσι (photo);