Ποιο διάσημο supermodel παρενοχλούσε τον πρώην της;

Ποιο διάσημο supermodel παρενοχλούσε τον πρώην της;

Δεν άφησε ήσυχη ούτε την νέα του κοπέλα!

Kαι η διαμάχη συνεχίζεται ανάμεσα σε ποια άλλη, την μαύρη γαζέλα Naomi Campbell και τον δισεκατομμυριούχο πρώην της Vladimir Doronin. Οι καυγάδες και τα προβλήματα όμως δεν σταματούν στους δυο τους, εμπλέκουν και την νέα του σύντροφο, το top model Luo Zilin, την οποία η Naomi κάποτε αποθέωνε στο show της αποκαλώντας την "The Face" λόγω ομορφιάς. Ο τίτλος "The Face" (το πρόσωπο) παρέμεινε, αλλά για άλλους λόγους.

Η πρώην Μις Κίνα, η 26χρονη Zi Lin, δούλευε κάποτε με την Naomi ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει και στο Oxygen show. Μετά την σχέση της με τον πρώην της Naomi, η κοπέλα απολύθηκε από το πρακτορείο της, Mix Model Management, στη Ν. Υόρκη. Εκπρόσωπος της γαζέλας αρνείται κάθε της ανάμειξη, παρόλα αυτά από τη μεριά του Vlad εκκρεμούν αγωγές με στοιχεία εναντίον της, αποδεικνύοντας πως τους κακολογούσε τηλεφωνικά, γραπτώς και μέσω e-mail σε τρίτους ενώ παρενοχλούσε και τους ίδιους.

naomi-campbell

Η Naomi φέρεται να έχει έντονα συναισθηματικά προβλήματα μετά το χωρισμό τους και η μόνη που τη στηρίζει είναι η παλιά καλή της φίλη, Kate Moss.

Διαβάστε ακόμη:

H Naomi Cambell συναντά το cartoon...ίστικο alter ego της! Δείτε ποιά άλλα top models μοιάζουν απίστευτα με ηρωίδες του Disney

Ποιος έχει κάνει έξαλλη τη Naomi Campbell;