Η σοκαριστική μεταμόρφωση του sexy Keanu Reeves

Η σοκαριστική μεταμόρφωση του sexy Keanu Reeves

 Keanu, εσύ είσαι; Τι σου συνέβη;

Το έχουμε δει να συμβαίνει πολλές φορές , αλλά δεν μας ξαφνιάζει. Βλέπουμε την ιστορία να επαναλαμβάνεται: Ωραίοι και περιζήτητοι άντρες αφήνουν τον εαυτό τους να χαλαρώσει, βάζουν πολλά κιλά, τσαλακώνουν την εικόνα τους.

Δεν σημαίνει ότι μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, αλλά καταλαβαίνουμε την ανάγκη να είσαι όσο γίνεται φυσιολογικός άνθρωπος, έστω και σε ένα μέρος που λέγεται Hollywood. Ο Keanu Reeves ήταν για 23 χρόνια ο γοητευτικός σέρφερ, ο action hero του "Speed", ο super ήρωας του "Martix". Ο sexy Keanu φαίνεται ότι κουράστηκε να διατηρεί την τέλεια εικόνα του και στα 48 του χρόνια αποφάσισε να ζήσει σαν κοινός θνητός. Με αυτό το σκεπτικό επισκέφτηκε καφέ στο Los Angeles, κάθισε έξω από το κατάστημα για να διαβάσει την εφημερίδα του να μιλήσει στο κινητό και να καπνίσει.

Κανείς δεν φαίνεται να τον παρατηρεί, αν και υπάρχει η περίπτωση να μην τον αναγνώρισε άνθρωπος μια και η συγκεκριμένη εικόνα απέχει πολύ από ό, τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Τα ρούχα του μοιάζουν απεριποίητα, η έκφρασή του "χαμένη" και το πρόσωπό του μοιάζει αφύσικα πρησμένο.
Οι εμφανίσεις του Keanu έχουν δημιουργήσει στο internet και στα blog τη φήμη του μοναχικού ανθρώπου και μάλιστα οι περισσότεροι τον έχουν ήδη βαφτίσει «θλιμμένο Keanu».