Ο 20χρονος πιτσιρίκος από το «Glee» είναι ο αγαπημένος της 41ετών Carmen Electra

Ο 20χρονος πιτσιρίκος από το «Glee» είναι ο αγαπημένος της 41ετών Carmen Electra

Έχουν 20 ολόκληρα χρόνια διαφορά ηλικίας

Τελικά η έκπληξη έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Η πάντα hot Carmen Electra μεταμορφώθηκε στο απόλυτο cougar girl. Το άλλοτε sexy μοντέλο και ηθοποιός, που ήταν για πολλά χρόνια αφίσα σε όλα σχεδόν τα εφηβικά αγορίστικα υπνοδωμάτια, άλλαξε κατηγορία και έγινε εκείνη που κυνηγάει πλέον τα πιτσιρίκια.

Σε πρόσφατη έξοδο της σε club του Los Angeles οι φωτογράφοι την εντόπισαν να έρχεται πολύ κοντά με ένα από τα πιτσιρίκια που πρωταγωνιστούν στο μουσικοχορευτικό σίριαλ "Glee". Ο Samuel Peter Larsen είναι μόλις 21 ετών (για την ακρίβεια αύριο 28 Αυγούστου γίνεται 22) και τη χρονιά που γεννήθηκε, το 1991, το "Baywatch" το σίριαλ που έκανε διάσημη την Carmen Electra παιζόταν ήδη στην αμερικάνική τηλεόραση από το 1989.

Όλοι έχουν δικαίωμα στην έρωτα και αν η Carmen Electra αποφάσισε να γίνει cougar (οι μεγαλύτερες γυναίκες που κάνουν σχέσεις με πολύ μικτότερους σε ηλικία) τότε πολλοί σημερινοί 20+ θα γίνουν ευτυχισμένοι με αυτή της την απόφαση. Άλλωστε δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό από το να κατακτάς ένα ερωτικό σου απωθημένο.