Tρία (παρά κάτι) χρόνια μετά: Η ομάδα του Queen.gr έχει κάτι να σας πει

Tρία (παρά κάτι) χρόνια μετά: Η ομάδα του Queen.gr έχει κάτι να σας πει

Η νέα εποχή του site που αγαπήσαμε, κρύβει μέσα της πολλές αναμνήσεις,  περιπέτειες και σχέδια για το μέλλον.

Το να εργάζεσαι 2 ½ χρόνια σε ένα site και να το ζεις από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, όταν ήταν ακόμα ένα «μωράκι» που έκανε τα πρώτα του βήματα, μέχρι την στιγμή που «ενηλικιώνεται» και αποκτά τη δική του προσωπικότητα και δυναμική, είναι κάτι το υπέροχο. Γιατί μεγαλώνεις κι εσύ μαζί του. Μαθαίνεις από τα λάθη του, νιώθεις περήφανος για τις επιτυχίες του, αγωνιάς τις δύσκολες μέρες και ενθουσιάζεσαι τις καλές. «Χτίζεις» μαζί του και τη δική σου προσωπικότητα και προσπαθείς κάθε μέρα να γίνεσαι όλο και καλύτερος, πιο δυνατός, πιο αποφασισμένος να κατακτήσεις τα πάντα, παρά τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου.

Η ομάδα του Queen.gr, όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργεί ακριβώς έτσι. Μπορεί πλέον να μην είμαστε οι ίδιοι που είχαμε ξεκινήσει στην αρχή. Μπορεί στην πορεία να προστέθηκαν νέα άτομα. Όλοι όμως, παλιοί και νέοι συνεργάτες, έδωσαν ένα κομμάτι του εαυτού τους και έκαναν το Queen αυτό που είναι σήμερα -και τους ευχαριστούμε όλους και κάθε έναν ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μας για αυτό.

Τι είναι το Queen για εμάς σήμερα; Ένα site που αφορά την σύγχρονη γυναίκα, τη γυναίκα που θέλει να είναι μέσα στα πράγματα, τη γυναίκα που νοιάζεται τόσο για την ομορφιά και την εμφάνισή της όσο και για τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο που την περιβάλλει. Τη γυναίκα που είσαι εσύ, εσύ εσύ, εσύ. Τη γυναίκα που είμαστε όλες μας! Τη γυναίκα που, όσο δύσκολη και αν έχει γίνει πλέον η ζωή της, θέλει πάντα να νιώθει σαν βασίλισσα. Όχι, όμως, από αυτές με τα σκήπτρα και τις κορώνες. Αλλά αυτές που παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους και την φτιάχνουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Πάμε λοιπόν δυνατά για την νέα εποχή του Queen.gr, ανανεωμένοι και πιο φρέσκοι από ποτέ, αλλά με τον ίδιο στόχο που είχαμε από την πρώτη μέρα: να κάνουμε τη ζωή μας ομορφότερη!

  • Nίκη Κάρτσωνα

Το Queen για μένα, είναι εσύ, εγώ, η φίλη σου, η μαμά σου. Το Queen.gr είναι όλες οι γυναίκες που θέλουν μία άλλη γνώμη, που έχουν άποψη, που μπορούν να ρωτήσουν και ξέρουν πως αν κάτι θέλουν, θα το βρουν εδώ, γιατί μαζί με εσάς έτσι και εμείς μοιραζόμαστε τις ίδιες χαρές και τις ίδιες ανησυχίες. Μαζί με εσάς έτσι και εμείς μαθαίνουμε, διορθώνουμε, βελτιωνόμαστε, αλλάζουμε, αλλά μένουμε ομάδα. Μία ομάδα που ψάχνει καθημερινά να καλύψει τις ανάγκες όλων των γυναικών που σερφάρουν στο διαδίκτυο.

  • Νάγια Κωστιάνη

Η πρώτη μου δουλειά, ο πρώτος μου μισθός, τα πρώτα μου deadlines, τα πρώτα μου ξενύχτια στο γραφείο, τα πρώτα μου πάρτυ στο γραφείο, οι πρώτες κρίσεις πανικού, ο πρώτος ενθουσιασμός για την πρώτη αναγνώριση, η πρώτη μου ομάδα με μερικά από τα καταπληκτικότερα πλάσματα που θα μπορούσα να έχω γνωρίσει ποτέ. Αν το Queen ήταν άντρας, σαν να λέμε, θα ήταν ο πρώτος μου. Αυτός που μου έμαθε «τα κόλπα» και μου έδειξε πως μερικές σχέσεις, με τα καλά και τα κακά τους, μπορούν να γίνουν σχέσεις ζωής. Και τώρα ας ανοίξουμε τις σαμπάνιες.

  • Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Το Queen είναι το μέρος που ξέρω ότι έχω φίλους, στους οποίους μπορώ να βασιστώ και αυτό δεν είναι κάτι, είναι το παν!

  • Γωγώ Φούντα

Το Queen για μένα δεν είναι μία απλή δουλειά, αλλά είναι η πρώτη φυσιολογική δουλειά που έκανα ποτέ στη ζωή μου! Και μπορεί αρχικά να φρίκαρα και να έχασα και τον ύπνο μου, αλλά πλέον, τις περισσότερες τουλάχιστον μέρες ανυπομονώ να έρθω στο γραφείο, κυρίως για να δω τους συναδέλφους-αδέρφια, για να λέμε και την αλήθεια!
Εύχομαι τα 3 χρόνια Queen να γίνουν ακόμα περισσότερα και να συνεχίσουμε να έχουμε το ίδιο κέφι και όρεξη για δουλειά! Κι αν καμιά φορά τα νεύρα είναι πιο... τεταμένα, ψωμί κι αλάτι βρε παιδιά! Άντε και καλή μας αρχή...

  • Αφροδίτη Γκόγκογλου

Η δουλειά μας, εκτός από το ότι είναι το μέσο για να επιβιώνουμε, πρέπει να αποτελεί και μία μόνιμη πρόκληση για την εξάσκηση των δεξιοτήτων, των ταλέντων και των δυνατοτήτων μας. Καθώς είμαι «τεμπέλα» από την φύση μου, το Queen, τον τελευταίο ενάμησι, περίπου, χρόνο με «προ(σ)καλεί» να σηκωθώ από το κρεβάτι, που δύσκολα αποχωρίζομαι τα πρωινά, και να κάνω αυτό που αγαπάω, όσο καλύτερα μπορώ- ίσως με λίγη γκρίνια για το πρωινό ξύπνημα, αλλά με όρεξη για τις νέες προκλήσεις της μέρας.

  • Δήμητρα Τσιγγενέ

Queen για μενα σημαίνει γέλιο και όμορφες δημιουργικές στιγμές.
Δεν το βλέπω σαν δουλειά. Στο γραφείο συναντώ τους φίλους-συναδέλφους μου, γελάμε, τρώμε (ναι, δυστυχώς), σχολιάζουμε τα πάντα και μετά σιωπηλές γράφουμε (ναι το κάνουμε και αυτό!)
Μέσω του Queen κατάλαβα ότι το χόμπυ σου μπορεί να γίνει η δουλειά σου, αρκεί να το θες πολύ. Queen girls, think positive, τα καλύτερα περιμένουν στη γωνία. Καλή μας αρχή!!

  • Ιλιάδα Κλάγκου

Queen για μένα είναι χαρά, δημιουργία, άγχος, τρέξιμο, deadlines, γκρίνια (λίγη, ευτυχώς), γέλια (μέχρι δακρύων), ομάδα, δέσιμο, αγάπη... Νιώθω τυχερή που βρέθηκα εδώ γιατί γνώρισα απίθανα πλάσματα και συνδέθηκα μαζί τους και γιατί έχω την πολυτέλεια να βλέπω και να αισθάνομαι την ομορφιά μέσα από αυτό που κάνω! Long live the Queen!

  • Νέλλυ Σκουφάτογλου

Το Queen για μένα είναι το πιο ευχάριστο on-line magazino για μία νέα γυναίκα. Μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσω αυτά που μου αρέσουν, όπως και πολλές λύσεις σε καθημερινές ανησυχίες. Πάντα βρίσκω τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να πω ή να διαβάσω με αποτέλεσμα να μην κλείνω ποτέ αυτό το παράθυρο.

  • Ευάγγελος Μπάος

Q for Quest
U for Unity
E for Evolution
E again for Effort
N for New Era

  • Λευτέρης Λαμπράκης

Queen = Love is in the air!

  • Ειρήνη Αρβανίτη

Το Queen για εμένα είναι η πρώτη καλημέρα της μέρας! Με το που ανοίγει το μάτι, ανοίγει και το super γυναικείο site. Είμαι χαρούμενη που πλέον έχω κι εγώ το δικό μου στέμμα.

211