Μητρικό γάλα με κούριερ από Παρίσι- L.A

Μητρικό γάλα με κούριερ από Παρίσι- L.A

Τι άλλο θα ακούσουμε πια από την KimKardashian

Για πρώτη φορά άφησε την κόρη της Nori, η KimKardashianκαι ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι. Ο αποχωρισμός δύσκολος όπως φαίνεται αφού άφησε πίσω την μόλις 3 μηνών κορούλα της. Ωστόσο η Kimβάζοντας την φωτογραφία της screensaver στο τηλέφωνό της, την έχει πάντα μαζί της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως που αντιμετώπισε η Kim με αυτό το ταξίδι στην Πόλη του Φωτός ήταν ο θηλασμός. Η Kimήθελε να συνεχίσει τον θηλασμό για δυο ακόμα μήνες και μάλιστα είχε σκεφθεί να πάρει μαζί της την αντλία μαστού ώστε να στέλνουν το γάλα πίσω στο L.Aμέσω κούριερ! Ευτυχώς, που ο KanyeWestαπέρριψε την ιδέα αφού τη θεώρησε γελοία και πολύ απλά η Kimσταμάτησε το θηλασμό.

Πάλι καλά που στην οικογένεια μπήκε και κάποιος με μυαλό. Βέβαια, φαντάζεστε τι νούμερα θα έκανε στο realityshow η εικόνα να της Kimνα βγάζει το γάλα, να το βάζει σε μπουκαλάκι και να το στέλνει με κούριερ και από εκεί η μανά-managerνα αναλαμβάνει χρέη babysitter;

Έτσι, λοιπόν, προς το παρόν η Kim χαζεύει το γλυκό μωράκι της μέσα από τη φωτογραφία του κινητού της, που όπως μπορείτε να δείτε είναι τέλειο.