Julia Restoin-Roitfeld: η κόρη της Carine χώρισε

Julia Restoin-Roitfeld: η κόρη της Carine χώρισε

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του παιδιού της η Julia Restoin-Roitfeld πλέον είναι μια χωρισμένη μητέρα.

 

Στα τριάντα τρία της χρόνια η Julia Restoin-Roitfeld δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως νοιώθει τυχερή που ακόμη έχει ζήτηση ως μοντέλο. Όμως αυτή δεν είναι η μόνη της δουλειά. Το modeling προέκυψε εντελώς τυχαία, καθώς και οι δυο γονείς της ασχολούνται με τον χώρο της μόδας, η μητέρα της Carine Roitfeld είναι μια από τις πιο διάσημες fashion editors και πρώην σιδηρά κυρία της vogue, ενώ ο πατέρας της Christian Restoin είναι ιδρυτής της σειράς ρούχων Equipment.

Δεν θεωρεί, όμως, τον εαυτό της μοντέλο κατεξοχήν, καθώς έχει σπουδάσει στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης και έχει ασχοληθεί με το σχέδιο, τη φωτογραφία και την καλλιτεχνική διεύθυνση. Το νέο της εγχείρημα έχει το όνομα «Romy and the Bunnies» και είναι ένα online περιοδικό με θέματα για νεαρές μητέρες.

Μια νεαρή μητέρα, εξάλλου είναι και η ίδια και μάλιστα προσφάτως χωρισμένη όπως αποκάλυψε. Μετά από πολλά χρόνια σχέσης με το Κροατικής καταγωγής μοντέλο Robert Konjic και ενάμισι περίπου χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους Romy, η Julia επιβεβαίωσε στην ίδια συνέντευξη τον χωρισμό τους σημειώνοντας, όμως, πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και πως η κόρη τους βλέπει συνεχώς τον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες ήταν οι πρώτες κουβέντες της Carine Roitfeld όταν κράτησε τη νεογέννητη εγγονή της;

Kylie Minogue & Andrés Velenscoso: το διάσημο ζευγάρι χώρισε