Δείτε την Kim Kardashian λίγες ώρες πριν τον τοκετό: «Πρέπει να γεννήσω τώρα»

Δείτε την Kim Kardashian λίγες ώρες πριν τον τοκετό: «Πρέπει να γεννήσω τώρα»

Ο πρόωρος τοκετός και το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 27 Οκτωβρίου.

Έφτασε επιτέλους η ημέρα που οι θαυμαστές της Kim Kardashian θα δουν λεπτό προς λεπτό πως η αγαπημένη τους star έφερε στον κόσμο την μοναχοκόρη της Nori.
Η εφημερίδα Daily Mail παρουσιάζει σήμερα μερικές φωτογραφίες που δείχνουν την Kim Kardashian λίγο πριν ξεκινήσει ο τοκετός ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι δίπλα από την κούνια να παίρνει τις κατάλληλες αναπνοές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Kim Kardashian πανικοβλήθηκε όταν είχε έντονες ενοχλήσεις πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της (14 Ιουλίου) και φώναξε: "Πρέπει να γεννήσω τώρα".
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία η Kim δείχνει φανερά αγχωμένη μιας και όλα έδειχναν ότι πήγαινε για πρόωρο τοκετό ένα μήνα πριν την τελική ημερομηνία που της είχε δώσει ο γιατρός της. Όπως γράφεται η αδελφή της Khloe ανησύχησε πολύ λέγοντας ότι:" είναι πολύ νωρίς για να γεννηθεί το μωρό". Βέβαια σε όλο αυτό το story την συνέχεια τη γνωρίζουμε μιας και τελικά η μικρή Nori ήρθε στον κόσμο στις 15 Ιουνίου, με φυσιολογικό τοκετό στη 1.30 τα ξημερώματα, ζύγιζε 4 κιλά και έμεινε για λίγο στην θερμοκοιτίδα.
Τα υπόλοιπα στο πολυαναμενώμενο επεισόδιο του show

Διαβάστε επίσης:

Μέχρι και ψεύτικο μωρό επιστράτευσε η μητέρα της Kim Kardashian στην εκπομπή της

Το ξενύχτι, το χαρτί τουαλέτας στο δέντρο και τα νεύρα της Kim Kardashian... τσατάλια!