Δε θα πιστεύετε ποια είναι η celebrity της φωτογραφίας (και όχι δεν είναι η Kim)

Δε θα πιστεύετε ποια είναι η celebrity της φωτογραφίας (και όχι δεν είναι η Kim)

Ολόιδιες! Ποια προσπαθεί να μοιάσει στην Kim Kardashian;

Η οικογένεια Kardashian παραέχει... μεγάλη αδυναμία στις πλαστικές επεμβάσεις. Και πώς να μην έχει θα μου πείτε, όταν η ίδια η μητέρα των διάσημων κοριτσιών πίνει νερό στο όνομα των πλαστικών χειρούργων. Η Kris Jenner έχει πειράξει κάθε πιθανό σημείου του προσώπου και του σώματός της. Σειρά έχει η Kim Kardashian η οποία έχει αποκτήσει χείλη... ροφού, τεράστια στήθη καθώς και οπίσθια.


Το λυπηρό είναι ότι και η μικρή αδερφή της Kim, η Kendall Jenner, η οποία είναι μόλις 17 ετών, φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις επισκέψεις στον πλαστικό χειρούργο! Σε πρόσφατη φωτογραφία της, την οποία και δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram τρομάξαμε να την γνωρίσουμε!


Ολόιδια με την Kim, πόζαρε στο φακό, παρουσιάζοντάς μας τα χυμώδη χείλη της. Οι κακές οι γλώσσες κάνανε λόγο για πλαστική επέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή Kendall ποτέ δεν είχε τόσο σαρκώδη χείλη. Μα από τα 17 πλαστικές; Ας ελπίσουμε να μην ισχύει και απλώς να μας ξεγελάει η λήψη. Πάντως ένα είναι το μόνο σίγουρο. Η μικρή θέλει να μοιάσει στην Kim, εξ'ου και η ολόιδια φωτογραφία.

Δείτε παλιότερες φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery. Σας φαίνονται ίδια τα χείλη της;

Διαβάστε ακόμα

Ποια superstar αποκάλυψε ότι έχει γυρίσει sex video;

H Lea Michele χτύπησε tattoo στα πλευρά για τον Cory Monteith;