Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του Heath Ledger

Δείτε πώς είναι σήμερα η κόρη του Heath Ledger

Ίδια ο μπαμπάς της!

Όταν ο βραβευμένος Αυστραλός ηθοποιός και αγαπημένος γόης του Hollywood, Heath Ledger έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2008, άφησε πίσω του την κόρη του, Matilda, που ήταν τότε μετά βίας 2 ετών.

Σήμερα, η Matilda Rose Ledger έχει μαγαλώσει αρκετά. Είναι 8 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη, με την επίσης ηθοποιό μητέρα της, Michelle Williams. Οι φωτογράφοι την εντόπισαν την ημέρα των γεννεθλίων της, μαζί της στο Brooklyn και βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία, δεν μπορούμε παρά να διαπιστώσουμε την μεγάλη ομοιότητά της με τον πατέρα της.
Michelle Williams and Daughter Matilda Ledger in October 2013Περπατούσαν χέρι χέρι με τη μαμά της. Η Michelle, με χαλαρό πουκάμισο και μαύρο δερμάτινο παντελόνι, με μία μεγάλη μαύρη τσάντα και επίσης μαύρα γυαλιά- κρατούσε τη Matilda, η οποία φορούσε λευκό t-shirt με στάμπα τη νεράϊδα πριγκίπισσα, πάνω στο οποίο έπεφτε ένα ασημένιο κολιέ και μαύρο skinny παντελόνι.

Μια ματιά στο πρόσωπό της όμως και καταλαβαίνεις αμέσως ποιανού κόρη είναι. Έχει μεν θηλυκά χαρακτηριστικά, αλλά είναι ίδια ο Heath Ledger.

O Heath και η Michelle γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Brokeback Mountain, ενώ απέκτησαν τη Matilda στις 28/10, 2005.

DPG Network