Η Miley Cyrus κάνει profile pic εξώφυλλο που την «κράζει»

Η Miley Cyrus κάνει profile pic εξώφυλλο που την «κράζει»

Χρειάζεται βοήθεια τελικά;

H Miley Cyrus τα πήρε και άρχισε να το δείχνει με τον τρόπο της. Στο στόχαστρό της, όλα τα κουτσομπολίστικα. ξεκίνησε κάνοντας φωτογραφία προφίλ της, ένα εξώφυλλο που την θέλει να παραδέχεται ότι χρειάζεται βοήθεια, μέσα από τη συμπεριφορά της.

Το δημοσίευμα έγραφε πως η σταρ βρίσκεται ανάμεσα σε φάσεις μανίας και κατάθλιψης μετά το χωρισμό της από τον Liam Hemswort και σαν αποτέλεσμα έχει κοιμηθεί με τουλάχιστον 4 διαφορετικούς άντρες μέσα σε ένα μήνα. Το δημοσίευμα του In Touch δεν την άφησε ασυγκίνητη, καθώς έγραψε στα σχόλια: 'Είναι η απάντησή μου στην τεμπελιά μερικών που κάθονται όλη μέρα και απλά γράψουν μία βλακεία, για έναν άνθρωπο που έχει πεθάνει στη δουλειά. Έχω ξεκ*λωθεί στη δουλειά τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν 10 χρόνια'!

Το In Touch έγραψε το σχόλιο περί ασύδοτης σεξουαλικής συμπεριφοράς κάτω από μία φωτογραφία της με τον κολλητό της και δεξί της χέρι Cheyne Thomas. Σε δεύτερη απάντηση, σχολιάζοντας αυτό τους το λάθος ανέβασε μια φωτογραφία της με τη γλώσσα έξω λέγοντας: 'Να. Το σκέφτηκα πολύ για να το κάνω. Για να δούμε τι ιστορίες θα βρείτε να πείτε πάλι για το σε τι κατάσταση τραβήχτηκε αυτή η φωτό'.

Διαβάστε ακόμη:

Mε ποιον φιλήθηκε η Miley Cyrus το Halloween;

Η Miley Cyrus τα έβαψε... μωβ και καπνίζει «μαύρο»! (φωτό)