Ποιον πασίγνωστο ηθοποιό πέρασαν για ζητιάνο;

Ποιον πασίγνωστο ηθοποιό πέρασαν για ζητιάνο;

Οι κάτοικοι της Μελβούρνης δεν αναγνώρισαν τον σταρ, και του έδωσαν τα ψιλά τους

Μπορεί να έχει παίξει σε δεκάδες χολυγουντιανές υπερπαραγωγές, και να έχει προταθεί για κάθε βραβείο υποκριτικής μπορεί να σκεφτεί κανείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει, απαραίτητα, ότι είναι πάντα αναγνωρίσιμος.

Ο λόγος για τον Sir Ian McKellen, ο οποίος βρέθηκε, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, για να ερμηνεύσει στο θέατρο τον Estragon, από το γνωστό έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Μπέκετ. Ο Βρετανός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της πρόβας, βγήκε έξω από το θέατρο, να κάνει ένα διάλειμμα και περιέγραψε το αστείο συμβάν στο Twitter.

mckellan mesa

«Κατά τη διάρκεια της πρόβας κοστουμιών στον "Γκοντό" βγήκα λίγο έξω, να πάρω λίγο αέρα, έχοντας το καπέλο μου στα πόδια μου. Ένας περαστικός, βλέποντας έναν ρακένδυτο, μεγάλο άνθρωπο στον δρόμο, με ρώτησε "Χρειάζεσαι μία μικρή βοήθεια, φίλε μου;" Και έβαλε ένα δολάριο στο καπέλο μου». Ο McKellen, διασκέδασε τόσο πολύ με το γεγονός, που αποφάσισε να το επαναλάβει, την επόμενη μέρα, και να έχει κοντά και έναν φωτογράφο, ο οποίος απαθανάτισε την σκηνή. Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2010, αλλά οι φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει ξανά στο Internet, γιατί η ίδια παράσταση θα ξεκινήσει να παίζεται, τέλη του μήνα στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμα:
Απίστευτο! Πόσο πωλήθηκε ένα κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα του William και της Kate;
Μα, τί έχουν πάθει όλες και γδύνονται; Η διάσημη μαμά τα έδειξε όλα σε νέα φωτογράφηση
Δε θα πιστέψετε ποια star είναι: Καλέ πώς κακογέρασε έτσι!