Paris Hilton: Μπέρδεψε τον Nelson Mandela με τον Martin Luther King;

Paris Hilton: Μπέρδεψε τον Nelson Mandela με τον Martin Luther King;

Το tweet της διάσημης κληρονόμου που σάρωσε στο διαδίκτυο

Μόλις έγινε γνωστό, χθες το βράδυ, ότι ο αγωνιστής της Νοτίου Αφρικής, Nelson Mandela, έφυγε από την ζωή, ο κόσμος των social media έσπευσε να εκφράσει την λύπη αλλά και την εκτίμησή του στο πρόσωπό του.

Μεταξύ των tweets των celebrities, που μίλησαν για την θρυλική φιγούρα που αγωνίστηκε για το τέλος του απαρτχάιντ στην χώρα του, κυκλοφόρησε και ένα από την Paris Hilton, το οποίο έγραφε: «Αναπαύσου εν ειρήνη Nelson Mandela, ο λόγος σου "Έχω ένα όνειρο" υπήρξε πραγματικά πηγή έμπνευσης».

tweet 1

Η Paris προφανώς αναφερόταν στον διάσημο λόγο ενός άλλου αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Martin Luther King. Οι χρήστες του twitter, βέβαια, που είδαν το tweet της Hilton έσπευσαν να το κάνουν screenshot, και να το κυκλοφορήσουν παντού, με την κληρονόμο να απαντάει μερικές ώρες αργότερα ότι πρόκειται για photoshop, και ότι, όποιος το ανέβασε, δεν σέβεται τον θρήνο της ανθρωπότητας αυτή την στιγμή.

tweet 2

Όσο κι αν μας φαίνεται πιθανό, η A- lister να έχει μπερδέψει τους δύο ηγέτες, εξίσου τραβηγμένο μας φαίνεται να ανέβασε ένα τέτοιο tweet στον λογαριασμό της. Εσείς τι λέτε; Προϊόν photoshop ή μία ακόμα από τις γνωστές της γκάφες;

Διαβάστε ακόμα:
Η Nicky & η Paris Hilton μέσα από το φακό του Terry Richardson
Ε κοπελιά, σου έφυγαν τα extensions! Ποια star είχε αυτό το... μικρό ατύχημα;
«Να καθαρίσω την τουαλέτα; Εδώ δεν έχω βγάλει ποτέ τα σκουπίδια από το σπίτι μου»: Ποια diva celebrity το δήλωσε;