Νέος έρωτας στον κόσμο της Victoria’s Secret

Νέος έρωτας στον κόσμο της Victoria’s Secret

Ένα αγγελάκι της διάσημης εταιρίας εσωρούχων φαίνεται πως ερωτεύτηκε.

 

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η Lindsay Ellingson, ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secret, αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι. Πριν καλά καλά η είδηση καταλαγιάσει η διάσημη εταιρία εσωρούχων είναι και πάλι στο προσκήνιο για ερωτικούς λόγους, καθώς φαίνεται πως ο έρωτας χτύπησε με τα βέλη του ένα άλλο αγγελάκι της.

Ο λόγος για την εικοσάχρονη Barbara Palvin, που πέρυσι δημοσιεύματα, τα οποία η ίδια διέψευσε, ήθελαν να έχει συνάψει σχέση με τον Justin Bieber. Τότε οι απανταχού fans του Bieber έπεσαν κυριολεκτικά να την φάνε στο twitter που τόλμησε να ξελογιάσει τον star της καρδιάς τους (παρόλο που τελικά η σχέση τους δεν ήταν παρά μόνο φιλική).

Τώρα, ο φημολογούμενος σύντροφός της είναι και πάλι pop star και οι fans του ήδη την απειλούν αν τολμήσει να τον πληγώσει. Η Barbara, λοιπόν, λέγεται πως είναι ζευγάρι με το μέλος των One Direction, του πιο διάσημου αυτή τη στιγμή boyband στον πλανήτη, Niall Horan. Οι δυο τους λέγεται πως έπαιξαν μαζί γκολφ πριν τρεις ημέρες, ενώ την Κυριακή στο φινάλε του X Factor εντοπίστηκαν να κρατιούνται χέρι χέρι στα παρασκήνια.

Κανείς τους δεν προσπάθησε να αρνηθεί τις φήμες, οπότε μάλλον ένα νέο ζευγάρι της showbiz βρίσκεται στα σκαριά.

Διαβάστε επίσης:

Οι άγγελοι της Victoria's Secret άναψαν και φέτος φωτιές

Aniston - Theroux. Έτσι απαντάνε στις φήμες για το τέλος της σχέσης τους