Νέο ζευγάρι στον ορίζοντα (;): Jessica Biel και Gerard Butler

Νέο ζευγάρι στον ορίζοντα (;): Jessica Biel και Gerard Butler

Αυτή τη στιγμή, κάπου στο LA, ο Justin Timberlake χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο.

Μην περιμένετε να διαβάσετε για ερωτικές εξομολογήσεις και υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, ούτε καν για τρυφερά ενσταντανέ και ύποπτες επισκέψεις σε ξενοδοχεία. Καμιά πλευρά, ούτε αυτή της Jessica Biel ούτε αυτή του Gerard Butler, δεν έχει παραδεχτεί κάτι, πέρα από το, γραφικό πλέον, σχόλιο, πως οι ηθοποιοί είναι «απλώς καλοί φίλοι».

Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος είναι πονηρός και λέει πολλά. Η τελευταία φήμη που κυκλοφορεί, λοιπόν, είναι πως η Biel και ο Butler έχουν έρθει αρκετά κοντά τελευταία, με αφορμή την νέα ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν, «Playing the Field». Οι δυο τους, θεάθηκαν για πρώτη φορά μαζί στο πάρτι γενεθλίων ενός τεχνικού της ταινίας, σε ένα Ιαπωνικό εστιατόριο, και πηγές λένε πως ο Butler φλέρταρε ολοφάνερα την Biel.

Δυο βράδια μετά, οι δυο ηθοποιοί βγήκαν μόνοι τους για μαργαρίτες σε ένα Μεξικάνικο εστιατόριο, ενώ μέσα στη περασμένη εβδομάδα βγήκαν άλλες δύο φορές για δείπνο.
Να ενημερώσει μόνο κάποιος τους δύο σταρ, πως, και η Scarlett Johansson με τον Sean Penn από εστιατόριο σε εστιατόριο για «φιλικά» δείπνα έτρεχαν, και είδαμε όλοι πόσο κρυφή έμεινε η σχέση τους.