Σύλληψη Justin Bieber: H πιο αστεία mugshot στην ιστορία των διάσημων κρατούμενων

Σύλληψη Justin Bieber: H πιο αστεία mugshot στην ιστορία των διάσημων κρατούμενων

Δείτε τον Καναδό star στο πιο ανατρεπτικό και αυθόρμητο πορτρέτο του!

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το party animal, Justin Bieber; Έτσι νομίζαμε κι εμείς μέχρι τη στιγμή που αστυνομικοί του τμήματος του Miami Beach τον διέταξαν να σταματήσει την κίτρινη Lamborghini του.

Ο 19χρονος super star που απολάμβανε μίνι διακοπές στην ηλιόλουστη πόλη της Florida σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας επιδίδονταν σε κόντρες με το super car του, ξημερώματα Πέμπτης σε κατοικημένη περιοχή με όριο ταχύτητας τα 60 χλμ. (το κοντέρ, όμως, του διάσημου τραγουδιστή έδειχνε 120 χλμ για αυτό και ο έλεγχος των αστυνομικών).

enhanced-buzz-27055-1390496092-0

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο Bieber οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ, φαρμάκων και μαριχουάνας. Σύμφωνα ακόμα με τις πρώτες πληροφορίες ο μικρός Justin δεν ήταν αρκετά συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς αρχικά, χρησιμωποιώντας την f*** λέξη αρκετές φορές. Μετά τη σύλληψη και όταν οδηγήθηκε στο τμήμα ο Bieber έδειχνε να είναι απόλυτα συνεργάσιμος και ευδιάθετος, χαρίζοντας στον αστυνόμο - φωτογράφο το πιο λαμπερό χαμόγελό του.


Η σύλληψη του δεν μας κάνει καμία ιδιαίτερη εντύπωση αν αναλογιστείς ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο μας έχει απασχολήσει για τα εξής: συνέλαβαν φίλο του μέσα στο tour bus του για κατοχή ναρκωτικών, συνέλαβαν τον κολλητό του μέσα στην έπαυλή του για κατοχή ναρκωτικών, είδαν το φως της δημοσιότητας υβριστικά του μηνύματα προς την πρώην του Selena Gomez, πέρασε ένα ολόκληρο απόγευμα σε διάσημο οίκο ανοχής της Βραζιλίας, τον διώχνουν από τα clubs για ανάρμοστη συμπεριφορά, περνάει τα εργένικα βράδια του με κορίτσια που γνωρίζει στα πάρτι και εκείνες τον μαγνητοσκοπούν όταν κοιμάται... και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.

Διαβάστε ακόμη:

O δεκάλογος του «κακού» κοριτσιού: Τα «ναι» και τα «δεν» που πρέπει να θυμάστε πάντα