«Η Beyonce προβάλλει την ερωτική της ζωή μέσα από τη δουλειά της»: Ποια το είπε;

«Η Beyonce προβάλλει την ερωτική της ζωή μέσα από τη δουλειά της»: Ποια το είπε;

Δεν έχει και απόλυτο άδικο...


Στο θέμα sexiness, η Beyonce φέτος κατέχει τα πρωτεία. Με το άλμπουμ της να βρίσκεται συνεχώς από την πρώτη κιόλας μέρα στην κορυφή των charts και εκατομμύρια γυναίκες να ακολουθούν τη μέθοδό της για να χτίσουν το τέλειο κορμί- δε χωρά αμφιβολία. Κάθε βίντεο που συνοδεύει τα κομμάτια της Bey είναι μια σέξι, καυτή αυτοβιογραφική ιστορία. Σε κάποια μάλιστα εμφανίζεται και ο Jay Z. Σε όλα δε η βασίλισσα της RnB, επιδίδεται σε χορευτικές κινήσεις που δεν αφήνουν ούτε γυναίκα ασυγκίνητη. Κάποιο πρώην μέλος των Destiny's Child όμως δεν φαίνεται να χαίρεται με αυτό. Για την ακρίβεια το βρίσκει υπερβολικό. Η Michelle Williams εκπλήσσεται όπως λέει που η άλλοτε σεμνή Beyonce είτε με τους στίχους, είτε με τον τρόπο που χορεύει πάνω σε κρεβάτια και όπου βρεθεί- μας προδίδει πικάντικες λεπτομέρειες της σεξουαλικής της ζωής.

160619673--1369855379

Η Michelle — που τραγουδούσε στις Destiny's Child δίπλα στηBeyonce έδωσε μία συνέντευξη στο Us Weekly αναφέροντας το παραπάνω, συν ότι βρίσκει υπερβολικό το ότι Beyonce το άλμπουμ που φέρει και το όνομά της αναφέρεται τόσο έντονα στο τι κάνει στο σεξ.





Kelly Rowland, Michelle Williams, and Beyonce Knowles in Their Destiny's Child Days,  November 15, 2005




" Το αγαπώ το νέο της album, είναι καταπληκτικό. Απλά γελούσα. Από ντροπή ή έκπληξη δεν ξέρω. Ήμουν με τον makeup artist και όλους και την ακούγαμε να τα λέει όλα αυτα και αναφώνησα 'Αυτά δεν λέγονται ανοιχτά, κορίτσι μου'! Δεν χρειάζεται να τα ξέρουμε όλα αυτά. Είναι παντρεμένη και έχει κάνει και παιδί. Όλοι ξέρουμε πώς γίνονται τα παιδιά. Δε χρειάζεται".

Ας πούμε πως δεν έχει απόλυτο άδικο σε σχέση με τις αναφορές στο σεξ, αλλά δικαίωμά της της Beyonce να λέει ό, τι θέλει... Σαν πολλή ζήλεια δεν έχει πέσει;




Διαβάστε ακόμη:

Τι κρύβει αυτή η φωτό της Beyonce που προκάλεσε χιλιάδες σχόλια;

Jay Z & Beyonce. Το πάρτι - υπερπαραγωγή για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους