Τι κάνει η μελλοντική πριγκίπισσα της Αγγλίας, Kate Middleton, για να παραμείνει fit για το γάμο της;

Τι κάνει η μελλοντική πριγκίπισσα της Αγγλίας, Kate Middleton, για να παραμείνει fit για το γάμο της;

Καθώς η ημερομηνία του πριγκιπικού γάμου πλησιάζει το βάρος και η φυσική κατάσταση της Kate Middleton είναι πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά της γηραιάς Αλβιόνας.

Όλος ο σκανδαλοθηρικός τύπος ασχολείται μόνιμα με το ζεύγος Kate Middleton και Πρίγκιπα William, όμως καθώς η ημερομηνία του γάμου πλησιάζει, ο τύπος κάθε ημέρα επικεντρώνεται στο να δημοσιεύει διαφορετικές δίαιτες που ακολουθεί η μέλλουσα νύφη του παλατιού.

Σύμφωνα όμως με όσα διαρρέουν από το παλάτι η Kate Middleton, θέλοντας την ημέρα του γάμου της να δείχνει πιο καλλίγραμμη από ποτέ, ακολουθεί ένα διαιτολόγιο πέντε με έξι γευμάτων ημερησίως, που περιλαμβάνει ωμά φρούτα, καλούς υδατάνθρακες, άπαχο κρέας και λαχανικά. Καθώς, όμως, έχει αρχίσει να χάνει τις καμπύλες της, αυτήν την περίοδο θέλοντας να κερδίσει λίγο βάρος τρώει περισσότερους υδατάνθρακες, ενώ ασκείται καθημερινά κάνοντας ποδήλατο και γιόγκα μεταξύ άλλων.

Μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες και η μητέρα της ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα με σκοπό να είναι απαστράπτουσα στο γάμο της κόρης της, που έχει χαρακτηριστεί και ως ο γάμος της χρονιάς.