Τι είπε ο Casper Smart για τον Marc Anthony; Σίγουρα δεν το περίμενε κανείς!

Και όμως...

O Marc Anthony και ο Casper Smart είναι στ' αλήθεια φίλοι. Ή τουλάχιστον και οι δύο ισχυρίζονται πως είναι. really are friends! Οι δύο πιο βασικοί άντρες στη ζωή της Jennifer Lopez φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Την περασμένη εβδομάδα, ο Marc, που ήταν σύζυγος της J.Lo από το 2004 ως το 2012 αποκτώντας μαζί της δύο παιδιά, είπε στην παρουσιάστρια Wendy Williams πως αυτός και ο  Casper Smart έχουν γίνει φιλαράκια.

Ο  Casper συμφωνεί απόλυτα με το  Marc, δηλώνοντας ακριβώς το ίδιο στο People magazine. Δεν τα πηγαίνουν απλώς καλά, κάνουν και παρέα.

marc-anthony-emme-is-already-a-songwriter-960x1334

"Ναι, είμαστε φιλαράκια!” Είπε ο 26χρονος. Σοφό από τη μία. Με αυτό το παρελθόν καλό είναι να κρατάς τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμη πιο κοντά. “Όλα παράξενα φαίνονται αν τα αφήσεις να είναι παράξενα. Αν όχι τα ξεπερνάς και παύουν να φαίνονται περίεργα,” εξηγεί ο Casper. “Όταν εμπλέκονται παιδιά, δεν μπορείς να αφήνεις τον εγωισμό σου και την ανδρική περηφάνια να μπει στη μέση. Η ευτυχία των παιδιών έρχεται πρώτη σε σημασία.”

Και με αυτή του την ατάκα κατανοούμε πλήρως γιατί συνεχίζει η Jennifer να είναι μαζί του!

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lopez επιστρέφει με ρόλο σε τηλεοπτική σειρά!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ