Αυστηρώς... ακατάλληλο; Η star παίρνει το μπάνιο της και μας μεταφέρει τη σκηνή!

Γωγώ Φούντα
Αυστηρώς... ακατάλληλο; Η star παίρνει το μπάνιο της και μας μεταφέρει τη σκηνή!

Kαι το τσιτσίδωμα στα social media καλά κρατεί!

Μπορεί με την εξάπλωση του διαδικτύου όλα να είναι πιο εύκολα, και φυσικά η πρόσβαση στην ενημέρωση και τις πληροφορίες, να είναι άμεση, αλλά ακόμα πιο εύκολη, όπως φαίνεται, είναι και η ευκαρία να βλέπουμε τους μεγαλύτερους stars του κόσμου σε πολύ, μα πάρα πολύ προσωπικές στιγμές!

Tο πιο πρόσφατο και... kinky παράδειγμα, ήταν αυτό της διάσημης τραγουδίστριας Jessie J η οποία έκανε τη... σαπουνάδα της, και το μοιράστηκε με τους φανς της στο Instagram! Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, η φωτογραφία είναι πραγματικά ό, τι πιο τολμηρό και πιπεράτο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στα social media, μιας και η τραγουδίστρια, λίγο ακόμα, πολύ λίγο όμως, και θα έκανε πολύ ιδιαίτερες αποκαλύψεις, και δεν εννοούμε να δείξει στήθος, που όσο να πεις έχουμε βαρεθεί πια να βλέπουμε!

article-2574374-1C105C2000000578-777 634x834

Όπως αντιλαμβάνεστε, η φωτογραφία δεν ανέβηκε σκέτη, καθώς η Jessie J έγραψε από κάτω το, ομολογουμένως μυστηριώδες σχόλιο: «I want to tell you all about it». Τώρα για ποιο πράγμα θέλει να μιλήσει και τι θέλει να πει, κανείς δεν έμαθε, ή τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά έχουμε να πούμε, ότι αυτή η μόδα του τσιτσιδώματος στα social media έχει καταντήσει λιγάκι αηδία! Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν μας κάνει και αίσθηση από ένα σημείο και μετά, να δούμε ούτε videoclip του εκάστοτε, αφού έτσι κι αλλιώς τα έχουμε δει όλα.

Ρίξτε και κάτι πάνω σας βρε κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Αρετή Κοσμίδου: Γιατί όλοι έχουν ξετρελαθεί με την 16χρονη του The Voice;

Το έχει χάσει; Ποια star δημοσίευσε γυμνές photos της ενώ έκανε... μπάνιο;