Star Report: Τα πιο γρήγορα διαζύγια στην celebrity ιστόρια!

Star Report: Τα πιο γρήγορα διαζύγια στην celebrity ιστόρια!

Δύσκολοι οι πετυχημένοι γάμοι στους λόφους του Hollywood

CHAD MICHAEL MURRAY- SOPHIA BUSH
Ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ που όταν μάθαμε το Μάρτιο του 2003 ότι είναι μαζί, ομολογήσαμε ότι το περιμέναμε και το ελπίζαμε να συμβεί. Ερωτικοί σύντροφοι στο σίριαλ One tree hill, ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι που ο Θεός του έρωτα, αποφάσισε να ενώσει και στη ζωή. Από την πρώτη μέρα που κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στην πρώτη τους σκηνή, ένιωσαν, όπως εξομολογήθηκαν αργότερα ότι θα καταλήξουν μαζί. Παρόλα αυτά προσπαθούσαν να παραμείνουν επαγγελματίες και να μείνουν απλοί φίλοι. Μάρτιος του 2004 και η Sophia μπαίνει ένα πρωινό στο πλατό, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, αναφωνώντας ότι έχει αρραβωνιαστεί. Μέσα σε ένα μήνα παντρεύτηκαν και οι φωτογραφίες της ηθοποιού με to Vera Wang νυφικό της έκαναν το γύρο του κόσμου. Και εκεί που όλες οι έφηβες της Αμερικής αρχίζουν να κατεβάζουν από τους τοίχους τα posters του, σκάει εν μια νυκτί, (μπροστά στην αιωνιότητα οι 5 μήνες φαντάζουν σαν μια νύχτα), η είδηση ότι χωρίζουν. Ο λόγος δεν άργησε να μαθευτεί και ξαφνικά οι φήμες για τρίτο πρόσωπο επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την ηθοποιό. Σεπτέμβριος του 2004 και η Sophia βρίσκει το θάρρος να μιλήσει καλεσμένη της Oprah για το γάμο της. O Chad μου παραδέχτηκε ότι με απατάει με την Paris Hilton (ξανθιά κληρονόμο την ονομάτισε, αλλά ακόμα και οι πέτρες του Χόλιγουντ, ήξεραν για την Paris) και αποφασίσαμε να χωρίσουμε κοινή συναινέσει. «Αν θέλετε να ενοχλήσετε κάποιον για να μάθετε λεπτομέρειες, κυνηγήστε τον Chaud γιατί αυτός σίγουρα ξέρει περισσότερες».

BRANDLEY COOPER- JENNIFER ESPOSITO
Ένας από τους πιο ποθητούς άντρες του κόσμου και ένας ακαταμάχητος εραστής όπως έχει δηλώσει, η για σύντομο χρονικό διάστημα σύζυγος του Jennifer Esposito. Εκείνη χορεύτρια και ηθοποιός και ένα από τα ωραιότερα σώματα του Χόλιγουντ. Η γνωριμία τους κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Η καλή φίλη και των δυο Sandra Bullock πιστεύοντας ότι ταιριάζουν τους έφερε κοντά, οργανώνοντας blind date. Οκτώβριος του 2006, ραντεβού σε πανάκριβο εστιατόριο του Λος Άντζελες και κάπου εκεί ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πιάτο, ένας νέος έρωτας πολλών αστέρων μόλις είχε γεννηθεί. Λίγο πριν κοπάσουν τα δημοσιεύματα για τον γάμο που κατάφερε να μείνει κρυφός από όλους, 4 μήνες μετά το γάμο τους, αμερικάνικο περιοδικό κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδη συνέντευξη της Esposito που εξομολογείται ότι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η ηθοποιός ζητούσε από το δικαστήριο να εγκρίνει τις οικονομικές απαιτήσεις που είχε από τον πετυχημένο ηθοποιό και μάλιστα υπογράμμιζε ότι επειδή αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, επιθυμούσε να αναλάβει ο ίδιος και τα δικά της νομικά έξοδα. Κάτι που δεν αρνήθηκε ο Brendley και έτσι ο γάμος έληξε κοινή συναινέσει και με πολύ φουσκωμένη τσέπη για την petite χορεύτρια.

COLIN FARRELL- AMELIA WARNER
Εκείνη μόλις δεκαοχτώ χρονών και μια ανερχόμενη σταρ του Χόλιγουντ. Εκείνος μυστηριώδης, με ροπή προς παντός είδους εξαρτήσεις, γεμάτο παρελθόν και ένα από τα πιο «κακά» και ταυτόχρονα ποθητά παιδιά της μεγάλης οθόνης. Γνωρίστηκαν όταν και οι δυο παραθέριζαν στο Μαλιμπού. «Πρόσεξα αμέσως τα οπίσθια της, γιατί ήταν τα πιο γυμνασμένα που είχα δει. Όταν είδα και το πρόσωπο της αισθάνθηκα πολύ τυχερός που δεν ήταν άσχημη», δήλωσε ο εναλλακτικά γοητευτικός Colin και αυτή ήταν ακριβώς και η πρώτη του κουβέντα όταν την πλησίασε. Τον Απρίλιο του 2002 και ενώ παραθερίζουν στην Ταΐτη γυρίζουν πίσω παντρεμένοι και σοκάρουν αυτούς που πίστευαν ότι ο ανατρεπτικός του χαρακτήρας είναι απλά ένα κατασκεύασμα για να ανεβάζει τις μετοχές του. Σε συνέντευξη που έδωσε η Amelia εξιστόρησε με απόλυτη ειλικρίνεια την πρόταση γάμου. «Ξυπνήσαμε τη Δευτέρα, και κάνοντας το πλάνο των extreme sports που θα δοκιμάζαμε, είπε, σήμερα θα πάμε για jet ski, την Τρίτη θα ταΐσουμε καρχαρίες και την Τετάρτη προλαβαίνουμε να παντρευτούμε». Τέσσερις, όμως, μήνες μετά το γάμο τους, ο Colin κάνει μια δήλωση που μας άφησε άφωνους. «Είμαι πλούσιος, διάσημος, σταρ του σινεμά και ελεύθερος», απάντησε σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε πως πάει ο έγγαμος βίος.

CHRIS JUDD- JENNIFER LOPEZ
Εκείνη έχει ένα από τα πιο θηλυκά σώματα και τα πιο διάσημα οπίσθια που κάνουν όλους τους άντρες να κοιτούν χαμηλά. Εκείνος σχετικά άγνωστος, που φρόντισε η λατίνα τραγουδίστρια να μας συστήσει και να καθιερώσει. Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες σχέσεις και γάμους που έχει δει ποτέ το Χόλιγουντ. Αμέσως μετά το χωρισμός της με τον Puff Duddy, ένα μήνα μόλις μετά την είδαμε να κυκλοφορεί με τον χορογράφο και χορευτή της, Chris Judd. Και λίγους μήνες μετά οι λιγοστοί φίλοι του ζευγαριού, έλαβαν ιδιόχειρες προσκλήσεις για το γεγονός της χρονιάς που τελέστηκε με άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Συναντήθηκαν όλοι μαζί σε λύκειο του Calabasas και μεταφέρθηκαν στο μυστικό προορισμό με σχολικά λεωφορεία. Πέρασαν από ανιχνευτές μετάλλων και παρέδωσαν στην είσοδο κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Τέσσερις μήνες μετά και λίγες μέρες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου η Jennifer εκθείαζε τη σχέση της με τον Chris, στην εκπομπή της Oprah Winfrey. «Η αγάπη του είναι τα πάντα για μένα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον». Δέκα μέρες μετά παραδέχτηκε με επιστολή της στα media ότι έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου γιατί ο Chris δεν είναι σωστός σύζυγος!

Διαβάστε ακόμη:

Κάποτε ήταν supersexy και τώρα κυκλοφορεί σαν άστεγος! Τι του συμβαίνει τελοσπάντων;