Beyonce: Γιατί έχει εξαγριώσει τους γείτονές της;

Beyonce: Γιατί έχει εξαγριώσει τους γείτονές της;

Τι έκανε η superstar και αναστάτωσε την γειτονιά;

Μπορεί να φαίνεται ιδανικό το σενάριο να ζει κανείς δίπλα σε μία από τις μεγαλύτερες stars του κόσμου, αλλά οι κάτοικοι του Woolton Hill, ενός χωριού στην περιφέρεια του Hampshire, λίγο έξω από το Λονδίνο έχουν αντίθετη άποψη. Η Αμερικανίδα σταρ, κατά την διάρκεια της περιοδείας της στη Μ. Βρετανία, νοίκιασε μία έπαυλη στην βρετανική επαρχεία και μετακινούνταν από εκεί, προς την πρωτεύουσα, με ελικόπτερο- όπως κάνουν πολλοί από τους διάσημους κάτοικους της έπαυλης. Αυτό, όμως, ενόχλησε τους γείτονες της superstar, οι οποίοι μίλησαν στην εφημερίδα Independent σχετικά.

«Έμεινε στην έπαυλη για λίγο καιρό και έβγαινε έξω κάθε βράδυ. Και άλλοι celebrities έχουν μείνει εδώ, αλλά η Beyoncé ήταν αυτή που έκανε αισθητή την παρουσία της περισσότερο απ' τον καθένα», δήλωσε η κάτοικος Helen Carlile. «Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού είναι αγανακτισμένοι και μιλούν συνέχεια για τον θόρυβο από τα ελικόπτερα. Πολλές φορές έρχονταν αργά τη νύχτα και έκαναν πολύ φασαρία», συνέχισε.

Ήδη το δημοτικό συμβούλιο του Woolton Hill ζήτησε να γίνει έρευνα για το κατά πόσο ο ιδιοκτήτης της έπαυλης, Noam Gottesman, έχει άδεια για να διατηρεί ελικοδρόμιο σε αυτήν. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι κάτοικοι οι οποίοι δεν νιώθουν με τον ίδιο τρόπο, αφού δηλώνουν ενθουσιασμένοι που η celebrity επέλεξε το χωριό τους κατά την διαμονή της στη Μ. Βρετανία.

Διαβάστε ακόμα:
Θέλετε να ακούσετε όλο το νέο άλμπουμ της Beyonce σε 5 λεπτά; (βίντεο)
«Αποτελεί κακό πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια»: Ποιος έριξε τα βέλη του στη Beyoncé;