Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Μήπως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους;

Γωγώ Φούντα
Gwyneth Paltrow-Chris Martin: Μήπως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του χωρισμού τους;

Κοίτα να δεις που η Gwyneth μας προέκυψε... πεταχτούλα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, o ντόρος έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού-βόμβα, των Gwyneth Paltrow και Chris Martin, δεν έχει κοπάσει, και για την ακρίβεια μόλις ξεκίνησε, με διάφορες πληροφορίες και κυρίως ροζ λεπτομέρειες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εξηγώντας τους λόγους, για τους οποίους το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να χωρίσει!

Κι αν πριν λίγο καιρό κάποιες φήμες περί απιστίας της Gwyneth, είχαν περάσει στο... ντούκου, με τη star να ανατρέπει το κλίμα δηλώνοντας πόσο ερωτευμένη είναι με το σύζυγό της, και κάνοντας κοινές εμφανίσεις σε επίσημα γεγονότα, οι αταξίες της Paltrow βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια, έπειτα από τη δημοσίευση εικόνων στη Daily Mail, οι οποίες καίνε τη Gwyneth ή για την ακρίβεια την... τσουρουφλίζουν!

Με χρονολογία το Σεπτέμβρη που μας πέρασε, οι φωτογραφίες δείχνουν τη διάσημη ηθοποιό να παρακολουθεί αγώνα baseball με τα 2 της παιδιά και έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο αγκάλιαζε και φιλούσε στο στόμα! Ο κύριος αυτός λοιπόν, ονόματι Donovan Leitch με τον οποίο η Gwyneth είχε υπάρξει ζευγάρι στις αρχές του '90, είναι επίσης σε διάσταση με τη σύζυγό του, σύμφωνα πάντα με τα λαγωνικά των βρετανικών tabloids, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την εποχή που τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες εικόνες, ήταν και οι 2 παντρεμένοι και ερωτευμένοι με τους συζύγους τους.

Υπάρχει βέβαια και η μερίδα που υποστηρίζει, ότι η Gwyneth και ο Chris έχουν πάψει να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ έμεναν μαζί για χάρη των παιδιών και της καριέρας τους. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Martin είναι απαρηγόρητος μετά την ανακοίνωση, ενώ η πρώην σύζυγός του το έχει πάρει πολύ πιο ψύχραιμα και χαλαρά!

Μήπως γιατί έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη; Πάντως αν όντως η Gwyneth έχει κερατώσει τον Chris, οι haters της αυτή τη στιγμή θα γελούν χαιρέκακα! Κουράγιο και στους 2!

Διαβάστε ακόμη:

H Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin χωρίζουν

Η ερωτική ζωή της Gwyneth Paltrow: Από τον Brad Pitt στον Ben Affleck