H Jennifer Aniston... σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί πάχυνε!

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Aniston... σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει γιατί πάχυνε!

Λέγε λέγε, την έπρηξαν τη γυναίκα!

Το να είσαι star έχει σίγουρα αμέτρητα πλεονεκτήματα, αλλά έχει και πολλά, μα πάρα πολλά μειoνεκτήματα! Και παρόλο που εμείς, ως κοινοί θνητοί αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε, υπάρχει και μία κυρία, η οποία έχει νιώσει στο πετσί της τι πάει να πει να μην μπορείς να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σχολιαστεί ή να παρεξηγηθεί!

Αναφερόμαστε στην Jennifer Aniston, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μάλλον βαρεθεί να είναι έγκυος... μέρα παρά μέρα, παρά το γεγονός ότι δεν διαψεύδει ούτε και επιβεβαιώνει καμία φήμη! Τι ήθελε και εμφανίστηκε με κάποια κιλά παραπάνω η διάσημη ηθοποιός; Αμέσως είναι σε... ενδιαφέρουσα! Ε βαρέθηκε κι εκείνη με την τρέλα που επικρατεί γύρω από το φανταστικό της... έμβρυο και είπε να σπάσει τη σιωπή της!

Δήλωσε λοιπόν, ότι ο λόγος που έχει παχύνει, είναι γιατί πολύ απλά ο καλός της Justin Theroux, είναι... τεχνίτης της μακαρονάδας και της μαγειρεύει πολύ συχνά τη σπεσιαλιτέ του! Ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Την μία καρμπονάρα, την άλλη μπολονέζ φούρνου και την άλλη 4 τυριά, όσο να πεις οι θερμίδες μαζεύονται και έρχονται και κάθονται στα καίρια σημεία!

Αλλά να σας πούμε κάτι; Τι κι αν τρώει τι κι αν δεν τρώει; Το κορμί παραμένει λαμπάδα και κάθε χρόνο ψηφίζεται ανάμεσα στις πιο καλλίγραμμες stars! Mήπως τελικά τα μακαρόνια είναι... μαύρα και δεν το παραδέχεται;

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ κατηγόρησαν πως προωθεί... την παχυσαρκία;

Γιάννης Αποστολάκης-Ελισάβετ Σπανού: Είναι ζευγάρι;