Toυ phοtoshop το κάγκελο: Ποια star έκαναν αγνώριστη σε νέα καμπάνια μόδας;

Γωγώ Φούντα
Toυ phοtoshop το κάγκελο: Ποια star έκαναν αγνώριστη σε νέα καμπάνια μόδας;

Και εκεί στο Hollywood μυαλό δε... βάζουν!

Το έχουμε πει πολλές φορές: Το photoshop εκτός από απαραίτητο πολλές φορές είναι και σωτήριο! Ελάτε λίγο στη θέση των διάσημων κυριών. Θα θέλατε εσείς να κάνετε μία υπέροχη φωτογράφιση και να βρίσκεται φόρα παρτίδα μία ατέλεια η οποία σας προκαλεί ανασφάλεια; Αυτές γιατί να θέλουν δηλαδή;

Βέβαια στην προκειμένη, φτάσαμε στο άλλο άκρο γιατί δεν μιλάμε για εξαφάνιση ατελειών, αλλά για ολική... επαναφορά! Η Nicole Kidman λοιπόν, είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του διάσημου οίκου Jimmy Choo και όπως γίνεται συνήθως, έγινε μία συγκλονιστική φωτογράφιση, με τη διάσημη ηθοποιό πιο όμορφη και σέξι από ποτέ!

Το θέμα βέβαια, δεν είναι η ομορφιά της Nicole, η οποία είναι αναμφίσβητη, αλλά το γεγονός ότι στις φωτογραφίες ΔΕΝ βλέπουμε την Nicole, αλλά τον... 20χρονο εαυτό της! Οι μάγοι του photoshop λοιπόν, έκαναν πάλι το θαύμα τους και έβγαλαν τη star κυριολεκτικά, και το εννοούμε, αγνώριστη!

Δεν ξέρουμε αν η ίδια η Kidman ζήτησε κάτι τέτοιο, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας παλαιότερες δηλώσεις της σχετικά με τα botox τα οποία σταμάτησε επειδή είχε αρχίσει να αλλοιώνεται το πρόσωπό της, υποθέτουμε ότι πλέον δεν είναι και πολύ υπέρ της τόσο δραστικής παρέμβασης!

Οι εικόνες βέβαια αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο...

Διαβάστε ακόμη:

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της διάσημης σειράς «Lost»;

Έλεος: Ποια star εμφανίστηκε σε φιλανθρωπικό gala χωρίς... σουτιέν;