Ποια superstar απείλησε τον σύντροφό της με χωρισμό, αν δεν πάρει σοβαρά την ασθένειά του;

Ποια superstar απείλησε τον σύντροφό της με χωρισμό, αν δεν πάρει σοβαρά την ασθένειά του;

Η σχέση της ηθοποιού με τον αγαπημένο της, παραλίγο να τελειώσει προτού καλά- καλά αρχίσει

Είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια και φαίνεται ότι είναι και οι δύο πανευτυχείς. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν έτσι εξαρχής για την γοητευτική ηθοποιό και τον μουσικό παραγωγό αγαπημένο της, ο οποίος πάσχει από μία –όχι και τόσο σπάνια- ασθένεια του νευρολογικού συστήματος.

Ο λόγος για την Jane Fonda και τον καλό της, Richard Perry, που είναι γνωστό ότι έχει τη νόσο του Πάρκινσον. Η σταρ που έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο «Το Σώμα», μοιράστηκε με τους fans της την ιστορία, στο προσωπικό της blog, Jane. Η Fonda εξήγησε ότι αποφάσισε να δώσει τελεσίγραφο στον Perry, όταν ανακάλυψε ότι δεν έπαιρνε στα σοβαρά την διάγνωση των γιατρών για την υγεία του.

fonda


«Του είπα "Richard, αν δεν πάρεις την ασθένεια στα σοβαρά, και δεν γίνεις ειδικός σε αυτήν, πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα με βρεις εδώ"», έγραψε, ενώ αποκάλυψε και ότι, στο πρώτο τους ραντεβού, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της έπασχε από την συγκεκριμένη αρρώστια. «Ήξερα ότι πρόκειται για ανίατη αρρώστια, αλλά έδειχνε τόσο δυνατός», αποκάλυψε.'

Διαβάστε ακόμα:
«Είπα ψέματα ότι έχασα την παρθενιά μου για να με δεχτούν οι φίλες μου»!Ποια star το είπε;
Το ρουστίκ ράντσο της Jane Fonda