Ποιος είπε ότι οι καλλονές δε χρειάζονται makeover; Την αναγνώριζετε στα πρώτα της βήματα;

Γωγώ Φούντα
Ποιος είπε ότι οι καλλονές δε χρειάζονται makeover; Την αναγνώριζετε στα πρώτα της βήματα;

Τότε που δεν είχε ιδέα από σωστά φρύδια και δεν την ήξερε ούτε η... μαμά της

Η αλήθεια είναι ότι όμορφη γεννιέσαι και δε γίνεσαι! Και όταν λέμε όμορφη, δεν εννοούμε όλες αυτές τις πλαστικές στάρλετς που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά γυναίκες οι οποίες είχαν την τύχη να γεννηθούν με ανώτερη εμφάνιση από τις υπόλοιπες!

Θα περίμενε κανείς λοιπόν, ότι το διάσημο supermodel Irina Shayk, θα ανήκε σε αυτή την κατηγορία, μιας και από όπου κι αν την πιάσεις, είναι τέλεια! Κι όμως, κάποιες φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, και δείχνουν την Ρωσίδα καλλονή στα πρώτα της βήματα, αποδεικνύουν, ότι καμιά φορά, ακόμα και στην περίπτωση της Irina, δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση, αλλά και η... ανθρώπινη παρέμβαση!

Διότι ναι μεν έχεις το μάτι το υπέροχο το πράσινο, αλλά με τη σχεδόν πορτοκαλί καρέ κουπ που διαθέτεις, δεν αδικούνται μόνο τα μάτια, αλλά και τα χείλια και γενικότερα συνολικά το, κατά τ' άλλα πανέμορφο πρόσωπο! Ειδική μνεία φυσικά, αξίζει να κάνουμε στα φρύδια της Irina, πλέον πυκνά, περιοποιημένα και τέλεια σχηματισμένα, τότε μία... ανατριχιαστική γραμμή, ακριβώς σαν αυτή που όλες κάναμε όταν πρωτοβγάλαμε τα φρύδια μας στην εφηβεία!

Και τελικά που καταλήγουμε; Ότι ναι μεν η φυσική ομορφιά είναι συγκλονιστική, αλλά αν δεν τη βοηθούν και τα υπόλοιπα να αναδειχθεί, πολλές φορές πραγματικά όμορφα πρόσωπα πάνε χαμένα! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη και θα ευχηθείτε να είχατε χαρακτηριστικά μοντέλου, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις λεπτομέρειες, γιατί πολύ πιθανό να χαντακώνετε τον ίδιο σας τον εαυτό! Η Irina πάντως αυτό έκανε!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν πάει ο νους σας: Σήμερα είναι μια απ' τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο

Δείτε γιατί οι γείτονες της Gwyneth Paltrow λένε ότι είναι σνομπ