Ποια celebrity, ξεκίνησε yoga για να μη χρειάζεται να φοράει... λαστέξ;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity, ξεκίνησε yoga για να μη χρειάζεται να φοράει... λαστέξ;

Και όπως δήλωσε, η άσκηση της έφερε πολύ καλύτερα αποτελέσματα

Μπορεί εμείς να μην είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με αυτό, αλλά εκεί στα ξένα, δεν υπάρχει celebrity, εκτός φυσικά από τα supermodels, που να μην αγαπάει το λαστέξ ή spanx όπως συνηθίζουν να το λένε! Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που αποκαλύπτεται το... ένοχο μυστικό τους κάτω από τα πανάκριβα φορέματα, με τους φωτογράφους φυσικά να μη χάνουν λεπτό και να απαθανατίζουν τη... ντροπιαστική στιγμή!

Μία από τις μεγαλύτερες φαν του λαστέξ λοιπόν, ήταν και η βρετανίδα ηθοποιός και κριτής του X Factor, Αmanda Holden. Η 43χρονη λοιπόν, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι μέχρι πριν 2 χρόνια δεν πήγαινε πουθενά αν δε φορούσε το μαγικό... εσώρουχο κάτω από τα ρούχα της, καθώς θεωρούσε ότι έχει αρκετές προβληματικές περιοχές.

article-2599362-1CE8079300000578-741 634x1161

Ωστόσο, πριν περίπου 2 χρόνια, αποφάσισε να ξεκινήσει yoga, κάτι που έκανε να ξεχάσει το λαστέξ μια για πάντα! Όπως είπε, παρόλο που ίσως να μην υπήρχε μεγαλύτερη φαν του spanx από εκείνη, η yoga μεταμόρφωσε το κορμί της και πλέον δεν έχει καμία ανάγκη από... καμουφλάζ!

Όπως αντιλαμβάνεστε κορίτσια, αν έχετε χρόνο και χρήμα ξεκινάτε yoga, ή αλλιώς μένετε με τα λαστέξ και όλα τα συναφή! Πού θα πάει; Καλοκαίρι είναι θα περάσει!

Διαβάστε ακόμη:

Βeyonce βρες τρύπα να κρυφτείς! Η star εξόργισε τους φαν της και σας αποκαλύπτουμε γιατί

«Μου αρέσει να είμαι μητριά»: Σε ποιο supermodel ανήκει αυτή η δήλωση;