«Δεν έχω κάνει πλαστική στην μύτη», λέει η Kim και τα ξένα Μέσα την κάνουν ρεζίλι!

Γωγώ Φούντα
«Δεν έχω κάνει πλαστική στην μύτη», λέει η Kim και τα ξένα Μέσα την κάνουν ρεζίλι!

Kim μας περνάς για χαζούς;

Εντάξει δε νομίζουμε να υπάρχουν πολλοί στον μάταιο τούτο κόσμο, που να πιστεύουν ότι η Kim Kardashian και γενικότερα η οικογένεια, δεν είναι οι καλύτεροι πελάτες των πλαστικών χειρουργών, αλλά όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβανόμαστε ότι η διάσημη τηλεπερσόνα μας περνά για χαζούς!

Διότι αφενός ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από το παρελθόν στα social media, όπου διασκεδάζει με τα αδερφάκια της, και αφετέρου προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει κάνει καμία απολύτως πλαστική επέμβαση!

«Παλιά ένιωθα τεράστια ανασφάλεια με την μύτη μου και μάλιστα είχα επισκεφθεί και πλαστικό χειρουργό προκειμένου να την αλλάξω! Όταν όμως ο γιατρός μου έδειξε πως θα είμαι μετά την επέμβαση δεν μου άρεσε! Δεν ήμουν εγώ γι' αυτό και αποφάσισα να μην κάνω τελικά την επέμβαση! Δεν είμαι κατά γενικότερα, αλλά εμένα δεν μου ταιριάζουν», είπε η Kim!

Η Daily Mail βέβαια έκανε μία... ωραία σύγκριση ανάμεσα στην τότε Kim και την... τώρα και πιστεύουμε ότι τα ευρήματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή! Εκτός βέβαια αν η ρινοπλαστική δεν μετράει για πλαστική. Όπως και η αυξητική στήθους και η λιποαναρρόφηση!

Kim μας κοροιδεύεις;

Διαβάστε ακόμη:

«Πίστευα ότι ήμουν πολύ άσχημη για να γίνω ηθοποιός»! Ποια superstar το είπε;

Απίστευτο: Δείτε το σώμα της Gwen Stefani, μόλις... 7 εβδομάδες μετά τη γέννα!