Η Μαρία Ηλιάκη θέλει τη δική της εκπομπή κα πιέζει το κανάλι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο!

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει τη δική της εκπομπή κα πιέζει το κανάλι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο!

Ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον χωρίς τον Νίκο Μουτσινά;

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς την Μαρία Ηλιάκη, χωρίς να την συνδέσει με τον Νίκο Μουτσινά, που τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνιμος τηλεοπτικός της παρτενέρ και η αλήθεια είναι ότι η χημεία μεταξύ τους είναι αδιαπραγμάτευτη.

Και μπορεί η Μαρία να αγαπά την εκπομπή όμως ήδη έχει κάνει τις κινήσεις της για αλλαγή πόστου και θέσης. Συγκεκριμένα η πρόθεση του Νίκου να σταματήσει την εκπομπή «Δέστε τους» δεν είναι καινούργια . Ήδη από πέρσι είχε κάνει γνωστές τις προθέσεις του και στη διεύθυνση, αλλά και στους συνεργάτες του, έτσι η Μαρία είχε ζητήσει να την αξιοποιήσουν στην πρωινή ζώνη, η οποία μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη έμεινε ορφανή.

Προφανώς η παρουσιάστρια δεν ήθελε η θέση να εξαρτάται αποκλειστικά από την διάθεση του Νίκου και γι αυτό το λόγο είχε περάσει από δοκιμαστικό και είχε κάνει πολύωρες συζητήσεις, όμως τελικά ο Alpha αποφάσισε να δοκιμάσει ένα νέο είδος εκπομπής με παρουσιαστή τον Δημήτρη Μάρκου. Το πείραμα απέτυχε και έτσι η Μαρία φλερτάρει πολύ με την ιδέα να μετακομίσει σ΄αυτή τη ζωή του χρόνου, που όπως όλα δείχνουν ότι ο Νίκος είτε θα αποχωρήσει από το κανάλι ή αν μείνει θα θελήσει να κάνει κάτι άλλο.

Τώρα γιατί το κανάλι να εμπιστευτεί την πρωινή ζώνη σε μια παρουσιάστρια τη στιγμή που δεν τα κατάφερε ούτε η Μενεγάκη να ξεχωρίσει είναι μεγάλη συζήτηση.