Τα μυστικά των Bradgelina στη φόρα; Υποκλοπές σε κινητά εκθέτουν το διάσημο ζεύγος

Γωγώ Φούντα
Τα μυστικά των Bradgelina στη φόρα; Υποκλοπές σε κινητά εκθέτουν το διάσημο ζεύγος

Οι αποκαλύψεις σίγουρα θα δυσαρεστήσουν πολλούς

Τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος του Hollywood ούτε εύκολος είναι, ούτε και φυσικά αγγελικά πλασμένος! Ακόμη και όταν λέγεσαι Bradgelina κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι έχεις μία απίστευτη δύναμη και εξουσία να λύνεις και να δένεις!

Κι όμως, το διάσημο ζεύγος, τα 2 αυτά... υπεράνω πάσης υποψίας παιδιά, κατάφεραν να γίνουν το επίκεντρο σκανδάλου και να έχουν δικαστικές περιπέτειες, λόγω κάποιων μηνυμάτων που υπεκλάπησαν από το κινητό τηλέφωνο της καλής τους φίλης Eunice Huthart.

Πίσω από όλα αυτά φυσικά, δεν είναι άλλος από τον πανίσχυρο άντρα του επιχειρηματικού και εκδοτικού κόσμου, Rupert Murdoch, οι υπάλληλοι του οποίου κατάφεραν να μπουν στα άδυτα του λαμπερού ζευγαριού, μέσω πάντα της καλής του φίλης και νονάς της Shiloh, Huthart .

Το αποτέλεσμα ήταν, μηνύματα και κρατήσεις ξενοδοχείων, για τον Brad και την Angelina όσο εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston (πόσα ακόμη να αντέξει η καρδιά αυτή), στις οποίες εμφανίζονταν ως... επίσημο ζεύγος!

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι 2 stars όπως επίσης και η καλή τους φίλη, έκαναν κυριολεκτικά χαμό, προκειμένου να προστατεύσουν, έστω και καθυστερημένα την ιδιωτική τους ζωή, ενώ όπως όλα δείχνουν, το δικαστήριο απεφάνθη υπέρ των Bradgelina! Για την ώρα...

Αναμένουμε εξελίξεις!

Διαβάστε ακόμη:

Το δεύτερο πιο αγαπημένο (μας) ζευγάρι του Hollywood, περιμένει το πρώτο του παιδί

Η Μαρία Ηλιάκη θέλει τη δική της εκπομπή κα πιέζει το κανάλι. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο!