Thin-shaming: Oι διάσημες κορμάρες προσπαθούν, μέσω social media, να μας πείσουν ότι τρώνε

Γωγώ Φούντα
Thin-shaming: Oι διάσημες κορμάρες προσπαθούν, μέσω social media, να μας πείσουν ότι τρώνε

Όχι μόνο δεν τις πιστεύουμε αλλά ξεσηκώνουν και θύελλα αντιδράσεων

Καλώς ή κακώς, τώρα που τα social media εχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, δεν προλαβαίνουμε να μαθαίνουμε για τις ζωές των διασήμων, από το που βρίσκονται μέχρι το τι τρώνε και πώς μπορεί να αισθάνονται! Kαι λόγω αυτής της τρομακτικής και ραγδαίας εξάπλωσης, δεν είναι λίγα και τα κινήματα που έχουν ως αφετηρία τo Instragram και το Twitter, τα οποία θίγουν κοινωνικά ζητήματα και φυσικά ξεσηκώνουν θύελλα αντιδράσεων.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι και το Thin-Shaming το οποίο θέλει διάσημες κυρίες, που φημίζονταi για τα καλλίγραμμα, έως και ανορεξικά κορμιά τους, να ποζάρουν τρώγοντας, ή προσποιούμενες ότι τρώνε, παχυντικά φαγητά, προκειμένου να αποδείξουν σε όλους, όχι μόνο ότι δεν αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές, αλλά ότι το κορμί αυτό είναι καθαρά θέμα γονιδίων.

Eιδικοί λοιπόν ξεσπαθώνουν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, όχι μόνο για τις συγκεκριμένες κυρίες, αλλά και για τους θαυμαστές τους και κυρίως τις γυναίκες, οι οποίες μπορεί να τις έχουν ως πρότυπο και να προσπαθούν να τις μιμηθούν. Κάνουν μάλιστα λόγο και για ένα νέο είδος διατροφικής διαταραχής, που λέγεται Liarexia, και έχει να κάνει με την εντύπωση που θέλει ο καθένας να δώσει σχετικά με τις ποσότητες φαγητού που καταναλώνει. Yπάρχουν δηλαδή πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι όταν είναι έξω καταβροθίζουν τεράστιες ποσότητες προκειμένου να αποδείξουν ότι τρώνε κανονικά, και στην καθημερινότητά τους ζουν με τα απολύτως απαραίτητα, και αν!

Οπότε κορίτσια, και αγόρια φυσικά, μην ξεγελιέστε από όλα αυτά γιατί όποιος έχει κορμί, έχει σίγουρα κάνει και πολλές θυσίες.

Διαβάστε ακόμη:

Συγκινητικό: Όταν η δύναμη της αγάπης φτάνει ένα άνδρα στα άκρα (φωτο)

Μας ρωτήσατε πώς είναι να δουλεύεις μόνο με γυναίκες και απαντάμε! Υπάρχουν και θετικά!