Oscar Calling! Ποια ταλαντούχα ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στη μικρή οθονη;

Oscar Calling! Ποια ταλαντούχα ηθοποιός θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στη μικρή οθονη;

Και δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη επιλογή για τη μεγάλη Ελληνίδα

Στο υποκριτικό της ταλέντο υποκλίνεται σύσσωμη η παγκόσμια κινηματιγραφική βιομηχανία. Μετά από 18 υποψηφιόητες για Όσκαρ, τρία χρυσά αγαλματίδια στην κατοχή της και με ρόλους, που θα ζήλευε κάθε νέα πρωταγωνίστρια η Meryl Streep καλείται να ενσαρκώσει τη διασημότερη Ελληνίδα που γνώρισε η μουσική βιομηχανία.

Μετά τις Μargaret Thatcher και Anna Wintour, που ζωντάνεψε με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη, η πλέον ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της γενιάς της, η Μeryl Streep ετοιμάζεται για ακόμη έναν δύσκολο ρόλο στην πολύχρονη καριέρα της. Αμερικανικά sites αναφέρουν πως η 64χρονη ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Μαρία Κάλλας στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου Master Class.
Το έργο, που ανέβηκε για πρώτη φορά ως θεατρική παράσταση το 1995, στο Broadway διηγείται την προσωπική ζωή και την καριέρα της μεγάλης ντίβας της όπερας με αναφορές και στη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Η είδηση της συμμετοχής της ηθοποιού στην τηλεταινία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κριτικούς, που αναμένουν με αγωνία να την δουν σε ακόμη έναν απαιτητικό ρόλο, που σίγουρα θα προσθέσει και άλλα βραβεία στη συλλογή της.


Διαβάστε ακόμη:


Η Kim Kardashian και ο Kanye West έγιναν καρτούν στο The Simpsons