Η Kelly Osbourne έκανε κορμάρα και σας έχουμε τις αποδείξεις (φωτό)

Γωγώ Φούντα
Η Kelly Osbourne έκανε κορμάρα και σας έχουμε τις αποδείξεις (φωτό)

Aυτό θα πει ολική μεταμόρφωση

Η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας την Kelly Osbourne, ως ένα γλυκό στρουμπουλό κορίτσι, με υπερδιάσημο πατέρα, προβληματικό ψυχισμό και φυσικά τεράστια δημοσιότητα από τα παιδικά της ακόμα χρόνια. Τώρα πια, και αφού τον περασμένο χειμώνα διέλυσε εντελώς ξαφνικά τον αρραβώνα της, μπορούμε να πούμε ότι έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, με αποτέλεσμα να μη θυμίζει σε τίποτα την παχουλή Kelly που όλοι γνωρίζαμε.

Παρά το γεγονός ότι εμείς είχαμε αφήσει την 29χρονη celebrity, ως μία λεπτή κοπέλα, και σε καμία περίπτωση γυμνασμένη, η φωτογραφία που ανέβασε χθες στο Instagram μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, και όχι μόνο γιατί ήταν άκρως τολμηρή.

Η Kelly λοιπόν, ποζάρει με ένα σκούρο ροζ στρινγκ, επιδεικνύοντας τα καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα της οπίσθια, με τον hair stylist της να κάθεται δίπλα κρατώντας μία ανθοδέσμη και χαζεύοντας το εντυπωσιακό ομολογουμένως αποτέλεσμα. Ο λόγος και η... έμπνευση για τη συγκεκριμένη φωτό, παραμένει εντελώς άγνωστη, ίσως και αναίτια, αλλά το σκοπό της, πoυ δεν ήταν άλλος από το να δείξει το νέο της σώμα, μπορούμε να πούμε ότι τον πέτυχε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η Kelly έλαβε μέρος στο αμερικάνικο Dancing With The Stars, κάτι που σημαίνει ότι για κάποιο χρονικό διάστημα, η εντατική και σκληρή γυμναστική, ήταν μέσα στο καθημερινό της πρόγραμμα. Το έχουμε δει και από τους εγχώριους celebrities άλλωστε.

Διαβάστε ακόμη:

Άγνωστες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον sexy κατάδικο που αναστάτωσε το internet!

Αναγνωρίζετε την Ελληνίδα τραγουδίστρια με το θανατηφόρο κορμί;