Να γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά να κοροϊδέψετε τη Scarlett Johansson

Γωγώ Φούντα
Να γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά να κοροϊδέψετε τη Scarlett Johansson

Η διάσημη ηθοποιός δεν αστειεύεται

Για να λέμε την αλήθεια, τη Scarlett Johansson ναι μεν τη θεωρούμε σέξι και πανέμορφη, αλλά δεν έχουμε ακόμα καταλήξει αν τη συμπαθούμε. Διότι αν λάβουμε υπόψη μας τα τελευταία της κατορθώματα, όχι μόνο δεν μας είναι ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά μπορούμε να πούμε ότι τη θεωρούμε και αρκετά κομπλεξική και... ψωνισμένη.

Η εγκυμονούσα star λοιπόν, άστραψε και βρόντηξε πρόσφατα, όταν ένας γάλλος κωμικός ο Gregoire Delacourt, χρησιμοποίησε κάποια βιογραφικά της στοιχεία στο νέο του βιβλίο το οποίο σατιρίζει τους stars και γενικότερα το lifestyle και τη showbiz. Στo βιβλίο λοιπόν, το οποίο έχει τίτλο La Première Chose qu'On Regarde, υπάρχει και ο χαρακτήρας της Jeanine Foucamprez ο οποίος σύμφωνα με τη Johansson και τους δικηγόρους της, θυμίζει έντονα τη διάσημη ηθοποιό, κάτι που αυτομάτως προσβάλει την προσωπικότητά της.

Εκτός των άλλων, στην μήνυση που κατατέθηκε, η απεικόνιση της ηθοποιού χαρακτηρίζεται επιζήμια και εξευτελιστική ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας υποστήριξε ότι την παρουσιάζει ως αρχέτυπο ομορφιάς και ως μία πολύ θηλυκή και εύθραυστη παρουσία. Βέβαια, ότι κι αν είπε ο συγγραφέας, ο νόμος ήταν με το μέρος της Scarlett με αποτέλεσμα, η διάσημη ηθοποιός να βγει νικήτρια από τη δικαστική αυτή διαμάχη και να τσεπώσει 2,500 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, με τα νεύρα και κυρίως με τους δικηγόρους της Johansson δεν παίζουμε, για το καλό μας. Βρε Scarlett, μήπως να χαλάρωνες λιγάκι, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά;

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα περάσουν το πρώτο καλοκαίρι της ζωής τους σαν χωρισμένοι ο Πέτρος και η Τζένη;