H υπέροχη εμφάνιση της Katie Holmes και… κάτι που μας προβλημάτισε

H υπέροχη εμφάνιση της Katie Holmes και… κάτι που μας προβλημάτισε

Οι σταρς κάποιες φορές είναι κάπως… αψυχολόγητοι!

Στην πρεμιέρα της ταινίας «Life is Amazing» εμφανίστηκε την Τετάρτη, στη Νέα Υόρκη η αγαπημένη Katie Holmes και φυσικά, για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε με το total black σύνολο που επέλεξε να φορέσει. Παράλληλα όμως, μας παραξένεψε κάπως, αφού παρά τον υπέροχο κότσο της οι άσπρες τρίχες ήταν σε... κοινή θέα.

Η 35χρονη σταρ προφανώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο... οικονομικό πρόβλημα και αμέλησε να πάει στο κομμωτήριο, αλλά από ό,τι καταλαβαίνουμε μάλλον θέλει να υιοθετήσει ένα πιο φυσικό λουκ. Άλλωστε, είναι μια από τις πιο «ακομπλεξάριστες» Χολιγουντιανές σταρ και μας το αποδεικνύει και σε αυτή την εμφάνισή της, από τη μία με τα άβαφα μαλλιά της και από την άλλη, με τη γκριμάτσα που έκανε μπροστά στα φλας των παπαράτσι, θυμίζοντας κάτι από... Jim Carrey.

Πάντως, παρά το... πρωτότυπο χρώμα των μαλλιών της παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και λαμπερή, όπως πάντα. Φαίνεται πως η κούραση των γυρισμάτων και της προώθησης της νέας ταινίας της, «The Giver», που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου, δεν την πτοούν ιδιαίτερα. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα «αντλεί» ευτυχία, δείχνοντας ανανεωμένη, από την 8χρονη κόρη της, Suri, αφού παραμένει μια αφοσιωμένη μητέρα παρά τις ατελείωτες επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι; Η Tori Spelling έκοψε μόνη της τα μαλλιά της! Δείτε τη

Η Megan Fox έκοψε το sex και εξηγεί γιατί!