«H Angelina μου είπε κάποτε μέσα σε ένα ασανσέρ πως είναι... ξαναμμένη»

«H Angelina μου είπε κάποτε μέσα σε ένα ασανσέρ πως είναι... ξαναμμένη»

Ποιός κάνει… ρόμπα τη διάσημη ηθοποιό;

Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα τα επεισόδια σε ασανσέρ φαίνεται να έχουν... την τιμητική τους, αφού λίγους μήνες μετά τον επικό τσακωμό του JayZ και της Solange, έρχεται στην επιφάνεια ένα περιστατικό από τα παλιά με πρωταγωνιστές την Angelina Jolie και τον παρουσιαστή Pat O'Brien.


Στην αυτοβιογραφία του «I'll Be Right Back After This», ο παρουσιαστής αναφέρει πως το 2002 και λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Billy Bob Thornton, η Angelina έτυχε να βρεθεί μέσα στο ίδιο ασανσέρ με αυτόν και να έχει μια αρκετά προκλητική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, πριν περίπου δέκα χρόνια, βρίσκονταν και οι δύο στο ξενοδοχείο «L'Ermitage» του Beverly Hills και ενώ η Angelina ήταν στο ασανσέρ μαζί του, ο Pat παρατήρησε πως ήταν κάπως... παράξενη και την ρώτησε αν συμβαίνει κάτι, ενώ εκείνη ευθαρσώς του απάντησε «Προσπαθώ να βρω το είδος άντρα που θέλω γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά... ξαναμμένη». Φυσικά, ο παρουσιαστής αστειευόμενος της απάντησε πως είχε ήδη το τηλέφωνό του και οι δύο γέλασαν.


Προφανώς, το περιστατικό είναι κάτι που δεν εκπλήσσει ιδιαιτέρως κάποιον, αφού είναι γνωστό πως παλιότερα η διάσημη σταρ δεν ήταν ξακουστή για την... ηθική της, καθώς η ζωή της ήταν ιδιαίτερα πολυτάραχη και προκλητική. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, για την συμπεριφορά της Jolie είχε ανησυχήσει μέχρι και ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος είχε εκφράσει στον Pat την απόγνωσή του για τη συμπεριφορά της λέγοντας: «Θέλω να σου μιλήσω για την κόρη μου. Είμαι πληγωμένος. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, νιώθω πως μπορώ να σε εμπιστευτώ», ζητώντας του βοήθεια για τα «σοβαρά ψυχολογικά της προβλήματα».


Και παρόλο που το κορίτσι έχει ακολουθήσει τον «ίσιο» δρόμο εδώ και χρόνια, αποκτώντας οικογένεια και παιδιά στο πλευρό του Brad Pitt, το τελευταίο διάστημα πολλές λεπτομέρειες του... σκοτεινού παρελθόντος της βγαίνουν στην επιφάνεια. Τελικά, τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο και εξελιγμένο σώμα της Κim είναι μάλλον... ψεύτικο!

Victoria Beckham: Δείτε το μπουγέλο από τον David Beckham και τα παιδιά της