To ζεύγος Beckham αποφάσισε να… το ρίξει έξω για μια μέρα. Μαντεύετε πως;

To ζεύγος Beckham  αποφάσισε να… το ρίξει έξω για μια μέρα. Μαντεύετε πως;

Όσο κι αν το ξεχνάμε, άνθρωποι είναι και αυτοί…

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή τους, επομένως δέχονται να κάνουν και τις ανάλογες θυσίες και να ακολουθούν έναν τρόπο ζωής βασισμένο σε ένα αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Όμως, ακόμα και αυτοί κάποιες φορές είναι αδύνατον να αντισταθούν στη νοστιμιά των junk food.


Έτσι, την Παρασκευή το απόγευμα ο David και η Victoria είπαν να παραδοθούν για λίγο στις ένοχες απολαύσεις της ζωής, αγοράζοντας μπέργκερς και αναψυκτικά. Βέβαια, προτού καταναλώσουν αυτές τις αμέτρητες θερμίδες, φρόντισαν να εξισορροπήσουν κάπως τα πράγματα κάνοντας μια γερή προπόνηση στο κοντινό γυμναστήριο Soul Cycle.


Το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο κατάστημα ξεχωριστά, οδηγώντας δύο από τα υπερπολυτελή αυτοκίνητά τους. Ο David κατέβηκε και προμηθεύτηκε 2 μεγάλες σακούλες γεμάτες με λιχουδιές. Αποχωρώντας, άφησε τη μια στη Victoria, η οποία δεν έχασε ούτε λεπτό αρχίζοντας λαίμαργα να τρώει, κάτι που τη βλέπουμε να κάνει σπανίως έως... ποτέ. Ωστόσο, αυτό των άπειρων θερμίδων γεύμα δεν φάνηκε να τους ήταν αρκετό, αφού το επόμενο βράδυ ακολούθησε και δεύτερο... τσιμπούσι σε κοντινό κατάστημα fast food του Beverly Hills. Αν και οι αγαπημένοι Beckhams δεν μπορούν να αντισταθούν στο φαγητό, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Διαβάστε ακόμη:

H πιο μαγική φωτογραφία της εβδομάδας! Ποιος μας τη χάρισε;

Harry: Ο πρίγκιπας που κρατάει το φανάρι