O Brad Pitt έφαγε τη σκόνη του George Clooney

O Brad Pitt έφαγε τη σκόνη του George Clooney

Γιατί ο νιόπαντρος Brad είδε την πλάτη του καλύ του φίλου;

Nά' ταν τα νιάτα αχ νά' ταν 2 φορές, τραγουδούσε κάποτε η Αλίκη, και οι απανταχού μεσόκοποι αναστέναζαν για τη χαμένη νιότη και τα χρόνια της αθωότητας. Μήπως όμως τελικά η νιότη είναι υπερεκτιμημένη; Μήπως όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, εκτός του ότι γίνεται πιο ώριμος και μυαλωμένος, αποκτά και περισσότερο sex appeal;

Εκεί στην Αμερική λοιπόν, που λατρεύουν τα βραβεία και τις ψηφοφορίες, αφού βαρέθηκαν να αναδεικνύουν τους πιο σέξι του Hollywood, αποφάσισαν να ψηφίσουν τον πιο... γοητευτικό μεσόκοπο, ή για να γίνουμε πιο ακριβείς, αυτόν που μεγαλώνει όμορφα, χωρίς κραυγαλέες παρεμβάσεις στο πρόσωπο.

Παρά το γεγονός, ότι το φαβορί ήταν ο νιόπαντρος Brad Pitt, τα αποτελέσματα ήταν κάπως αιφνιδιαστικά καθώς ο Brad προσγειώθηκε στη δεύτερη θέση και την πρώτη κατέλαβε με δόξα και τιμή ο George Clooney! Τη χρυσή τριάδα συμπλήρωσε ο Johnny Depp, ενώ ακολουθούν οι Daniel Craig, Hugh Jackman, Matt Damon, Matthew McConaughey, Will Smith, Sean Penn, Colin Firth.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 10η θέση ήταν η... τιμωρία του Colin Firth μιας και έγινε γνωστό, ότι έκανε... μεταμόσχευση μαλλιών! Τι τα θες Colin; Ο κόσμος δε συγχωρεί εύκολα.

Διαβάστε ακόμη:

Η μυστική έρευνα του Alpha: Πώς η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε τη Μενεγάκη!

Jennifer Lawrence: Χάκερ δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού