Kate Hudson: η μαμά της -η Goldie Hawn-η καλή και οι συμβουλές της

Kate Hudson: η μαμά της -η Goldie Hawn-η καλή και οι συμβουλές της

Να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι ευτυχισμένη με το σώμα της.

Η Goldie Hawn διέθετε ήδη την εμπειρία να διαχειριστεί τη ματαιοδοξία και την ανασφάλεια μιας γυναίκας που η δουλειά της είναι η showbiz αφού ήδη είχε περάσει από την ίδια θέση προτού βρεθεί και η κόρη της, Kate Hudson, στα πλοκάμια της δημοσιότητας. Της έμαθε, λοιπόν, να μην ασχολείται παραπάνω από όσο χρειάζεται με την εμφάνισή της και αυτή η προτροπή ήταν που της εμφύσησε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να ενσαρκώσει το ρόλο της sexy Penny Lane στην ταινία «Almost Famous» που την έκανε, αρχικά, διάσημη.

Είπε σε συνέντευξή της «Δεν με απασχόλησε το σεξουαλικό περιεχόμενο. Η μαμά μου πάντα δόξαζε το γυναικείο σώμα και μου είχε μάθει να έχω αυτοπεποίθηση. Όταν άρχισα να γίνομαι γυναίκα και να σχηματίζεται το σώμα μου ήμουν πολύ περήφανη και μπόρεσα να αντιμετωπίσω τις πιέσεις του Hollywood χάρη στη βοήθειά της».

Η Kate που έχει ήδη ένα γιο 4 ετών με τον πρώην σύζυγό της Chris Robinson περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον νυν σύντροφό της Matt Bellamy και σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση της μαμάς της και να κάνει τα παιδιά της να αγαπούν τον εαυτό τους και να έχουν αυτοπεποίθηση. «Θέλω να εμφυσήσω τα παιδιά μου την ιδέα πως πρέπει να αισθάνονται πάντα καλά με το σώμα τους και να το σέβονται» είπε σε συνέντευξή της.

Επίσης ευγνωμονεί τη μητέρα της και τα γονίδιά της για το εκπληκτικό κορμί της αλλά και επειδή της έμαθε να τρώει υγιεινά και να ασκείται από πολύ νεαρή ηλικία.