Βαρύ: Διάσημο ζεύγος «έφαγε πόρτα» σε συναυλία επειδή κανείς δεν τους... αναγνώρισε

Γωγώ Φούντα
Βαρύ: Διάσημο ζεύγος «έφαγε πόρτα» σε συναυλία επειδή κανείς δεν τους... αναγνώρισε

Εντάξει βρε παιδιά δεν είστε και οι Bradgelina

Κάνεις την μία ταινία μετά την άλλη, πρωταγωνιστείς σε καμπάνιες ρούχων και αρωμάτων, θεωρείσαι style icon και την μέρα του γάμου σου οι paparazzi σε κυνηγούν ανελέητα, και όλα αυτά γιατί; Για να φας πόρτα σε συναυλία επειδή οι κύριοι που τσέκαραν τα εισιτήρια δεν είχαν ιδέα ποια είσαι!

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Keira Knightley η οποία πήρε τον rockstar σύζυγό της James Righton και πήγαν στο Hammersmith Apollo στο Λονδίνο, και το τονίζουμε, για να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Kate Bush. Παρόλο λοιπόν που το διάσημο ζεύγος έδειξε κανονικά τις προσκλήσεις του, διότι αν είσαι διάσημος δεν πληρώνεις πουθενά, οι υπεύθυνοι τους κράτησαν για αρκετή ώρα στην είσοδο εξαιτίας ενός... μπερδέματος!

Τα λεπτά αναμονής ωστόσο, αυξάνονταν εντυπωσιακά, με αποτέλεσμα ο Righton να τα πάρει κρανίο και να τα... ρίξει τα μπινελίκια του. Οι φήμες που τον θέλουν να ξεφωνίζει, «ξέρετε ποιοι είμαστε εμείς», δεν έχουν επιβεβαιωθεί αλλά δεν θεωρείται και απίθανο να είναι αληθινές. Παρόλα αυτά, και αφού βρίστηκαν για κάποια λεπτά, οι 2 νεαροί star μπόρεσαν να περάσουν στο χώρο της συναυλίας, και τέλος καλό όλα καλά.

Έχουμε να πούμε πάντως, ότι όχι μόνο βρίσκονταν στο Λονδίνο, η Keira είναι αγγλίδα, αλλά η εμφάνισή τους δεν ήταν ούτε casual ούτε φορούσαν κάτι προκειμένου να μη φαίνονται τα πρόσωπά τους καθαρά. Οπότε Keira μου γλυκιά, μάλλον δεν είσαι και τόσο αναγνωρίσιμη όσο πίστευες. Εμάς πάντως μας αρέσεις για να λέμε και την αλήθεια.

Διαβάστε ακόμη:

Θανατηφόρο κορμί: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια προκαλεί με την sexy πόζα της

Kim Kardashian: Τα «πέταξε» όλα για το περιοδικό GQ. Δείτε τη ολόγυμνη!