Το είδαμε κι αυτό:Πασίγνωστες αδερφές κυκλοφορoύν μπλουζάκια με τυπωμένες… selfies τους!

Το είδαμε κι αυτό:Πασίγνωστες αδερφές κυκλοφορoύν μπλουζάκια με τυπωμένες… selfies τους!

Μαντεύετε ποιες είναι;

Αν νομίζατε μέχρι τώρα πως η μοναδική στην οικογένεια Kardashian που έχει... τρέλα με τις selfies είναι η Kim, μάλλον κάνετε λάθος, αφού οι δύο μικρότερες αδερφές, Kendall και Kylie, μάλλον τις έχουν αναγάγει στο αγαπημένο τους... χόμπι, καθώς δεν κρύβουν την αδυναμία τους να ποζάρουν, σχεδόν ασταμάτητα, παντού και πάντα.


Ακολουθώντας λοιπόν τα βήματα της ετεροθαλούς αδερφής τους, Kim, που εκμεταλλεύτηκε το χόμπι της αυτό, προκειμένου να κάνει και μια παραπάνω επιχειρηματική δραστηριότητα εκδίδοντας ένα άλμπουμ γεμάτο με selfies της, οι δύο αδερφές Jenner αποφάσισαν να θέσουν σε ευρεία κυκλοφορία μπλουζάκια στολισμένα με... στάμπες από φωτογραφίες τους.


Την κυκλοφορία των t-shirts θα αναλάβει η εταιρεία PacSun , ενώ για όσους θέλουν να αποκτήσουν μια Jenner... στο σπίτι τους, αυτό θα είναι πολύ εύκολο, καθώς τα μπλουζάκια θα πωλούνται και μέσω διαδικτύου, ενώ παράλληλα,θα διατίθενται σε αρκετά χαμηλές τιμές.


Οι δύο αδερφές μίλησαν πρόσφατα στο Us Weekly για τα νέα τους επαγγελματικά πλάνα, δείχνοντας μάλιστα πολύ ενθουσιασμένες και ανυπόμονες για την κυκλοφορία των ρούχων τους. Αναλυτικότερα ανέφεραν: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που θα εκπλήξουμε τους φανς μας με τα νέα μας... selfie σχέδια. Ήταν μια πολύ διασκεδαστική διαδικασία το γεγονός ότι συνεργαστήκαμε και δουλέψαμε με την PacSun. Περιμένουμε να δούμε τα πρώτα μπλουζάκια της collection». Άντε βρε κορίτσια, καλές δουλειές!

Διαβάστε ακόμη:

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα έκανα αν δεν είχα τόσο μεγάλο στήθος»: Ποια star το είπε;

Kάποτε όλες χορεύαμε ξέφρενα με τα τραγούδια της. Τώρα με δυσκολία την αναγνωρίζουμε