Η Kate Middleton έδωσε μια συμβουλή που ενδιαφέρει κάθε νέα μαμά

Πατούλια Κατερίνα
Britain's Kate, the Princess of Wales cradles baby Bianca as she speaks to her mother Sylvia Novak, during a visit to the Royal Surrey County Hospital's maternity unit, in Guilford, England, Wednesday, Oct. 5, 2022.(AP Photo/Alastair Grant, Pool)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μητέρα τριών παιδιών, μπόρεσε να δώσει την πιο σημαντική συμβουλή στις νέες μαμάδες που συνάντησε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kate Middleton έδωσε τις δικές της συμβουλές μητρότητας στις νέες μαμάδες και στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Royal Surrey County Hospital όπου συνάντησε μητέρες που έχουν μόλις γεννήσει, η νέα πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκε την πιο σημαντική της συμβουλή.

Η Kate απαθανατίστηκε αγκαλιά με ένα μωρό, την μικρή Bianca που γεννήθηκε πρόωρα στις 34 εβδομάδες και πέντε ημέρες, και μάζεψε γύρω της νέες μαμάδες από την πτέρυγα μαιευτικής και τόνισε πως όταν μιλάει με νέες μαμάδες, αυτές πάντα τις λένε πως προηγείται το μωρό και πως δεν έχουν χρόνο για τις ίδιες.

H Μiddleton, εξήγησε χαρακτηριστικά πως οι νέες μαμάδες δεν πρέπει ποτέ να παραμελούν τη δική τους ψυχική υγεία μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

Το πρόωρο μωρό που έκλεψε την καρδιά της Kate

Η Kate είχε έναν ξεχωριστό διάλογο με τη μαμά της πρόωρης Bianca, την Sylvia και της είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι σίγουρη πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενες. Φαίνεται όμως πως λατρεύει τις αγκαλιές και έχεις κάνει σπουδαία δουλειά», είπε η Kate η οποία αργότερα συναντήθηκε με γυναίκες που είχαν μόλις γεννήσει και ήθελε να μάθει πως τα πηγαίνουν. Κάπου εκεί η Middleton τόνισε:

«Ό,τι κι αν ακούτε γύρω σας, για το τι να περιμένετε, όλο αυτό είναι ένα σοκ, σωστά; Δεν έχετε ιδέα τι θα συμβεί και κάθε γέννα είναι διαφορετική. Και ξέρω πως στο νοσοκομείο σας φροντίζουν αλλά πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σας και ξέρω πως οι οικογένειάς σας επιθυμούν να σας δουν».

Η Kate με το μητρικό της ένστικτο είδε τα μωρά που κοιμούνταν και εξήγησε πως σε αυτή τη φάση αμέσως μετά τη γέννηση κοιμούνται πολύ, κάτι που δεν κρατάει:

«Να περιμένετε λίγη φασαρία, τα δικά μου γκρίνιαζαν», αποκάλυψε η Middleton που μετά την επίσκεψή της αναφέρθηκε στην ψυχική υγεία των μαμάδων, εξηγώντας πως ενθουσιάστηκε από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο αυτό που φροντίζει τόσο καλά τις νέες μητέρες και τα παιδιά τους.

Η πίεση για τα ονόματα των παιδιών της και η αποκάλυψη για τον Louis

H 40χρονη Middleton μιλώντας για τα παιδιά της, εξήγησε πως ο μεγάλος της γιος, ο 9χρονος σήμερα George, στις πρώτες ημέρες της ζωής του ήταν έτσι κουλουριασμένος ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μικρότερο Louis εξηγώντας πως η ίδια τον βλέπει σαν μωρό, παρότι είναι μεγάλο αγόρι πια.

Μιλώντας στην υπεύθυνη από τις μαίες, Amy Stubbs, η Kate μίλησε και για την πίεση να επιλέξει όνομα για τα τρία της παιδιά:

Η Amy αποκάλυψε:

«Η Kate μας μίλησε για τα παιδιά της και τον τρόπο που επέλεξε τα ονόματά τους. Η πριγκίπισσα τόνισε πως τα ονόματα που επέλεξε ήταν τα πιο αγαπημένα της και τόνισε πως γνωρίζοντας πως όλος ο κόσμος περιμένει να μάθει τα ονόματα, η ίδια ένιωσε μεγάλη πίεση κατά την επιλογή τους».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης