Ο πρίγκιπας George απείλησε συμμαθητή του στο σχολείο χρησιμοποιώντας μία απίστευτη βασιλική ατάκα

Ο πρίγκιπας George απείλησε συμμαθητή του στο σχολείο χρησιμοποιώντας μία απίστευτη βασιλική ατάκα

Ο πρίγκιπας George στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις 19 Σεπτεμβρίου του 2022

AP

Τι κι αν είναι μόλις 9 ετών, δε δίστασε ούτε λεπτό να ξεστομίσει αυτό που είπε στον συμμαθητή του.

Ο πρίγκιπας George δίνει το παρών όλο και περισσότερο σε επίσημες εμφανίσεις του πρίγκιπα William και της πριγκίπισσας Kate. Δεδομένου ότι είναι ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι κάτι που μας εκπλήσσει. Όπως και το γεγονός ότι ο 9χρονος πρίγκιπας μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σε πολλές αντιδράσεις να μοιάζει με τον μπαμπά του, όντας ένας μικρός κύριος.

Britain Royals Funeral

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, και μία royal expert, ο George γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη που έχει η θέση του και τη χρησιμοποιεί ήδη από τώρα, ακόμα και μεταξύ των συμμαθητών του.

Τι συνέβη;

Η ατάκα του πρίγκιπα George σε συμμαθητή του

Ο μεγάλος γιος του William και της Kate πήγε μία μέρα στο σχολείο. Ίσως κάτι τον ενόχλησε, ίσως ήθελε να αναδειχτεί, αλλά κατέληξε να πηγαίνει σε έναν συμμαθητή του και επί της ουσίας να τον απειλεί.

Αν αυτό σου ακούγεται κάπως υπερβολικό, πού να ακούσεις την ατάκα...

Κατά τα λεγόμενα της Katie Nicholl και του βιβλίου της «The New Royals», ο πρίγκιπας George είπε σε ένα παιδί στην τάξη του: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις».

Ο William και η Kate δε θέλουν να βαραίνουν τον George με τα καθήκοντά του

Ο George γνωρίζει πως μία μέρα θα γίνει βασιλιάς, αλλά η Nicholl ισχυρίζεται πως οι γονείς του προσπαθούν να μην τον επιβαρύνουν με αυτήν την ιδέα.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ειδικά τον πρίγκιπα George, με μία συνείδηση του ποιος είναι και του τι πρόκειται να κληρονομήσει, αλλά δε θέλουν να βάλουν πάνω του αυτό το βάρος. Ο George κατανοεί ότι μία μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό παιδί τσακώθηκε στο σχολείο με τους φίλους του, αποστομώνοντάς τους με την ατάκα: ‘Ο μπαμπάς μου θα γίνει μία μέρα βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις’», λέει η συγγραφέας.