Η μάχη του πορτρέτου στη βασιλική οικογένεια: Στην αντεπίθεση Meghan και Harry με μια διαφορά

Πατούλια Κατερίνα
Η μάχη του πορτρέτου στη βασιλική οικογένεια: Στην αντεπίθεση Meghan και Harry με μια διαφορά

Στο αυστηρό πρωτόκολλο του Παλατιού και στη μαυροφορεμένη φωτογράφιση του William με τον Κάρολο, η Meghan προτίμησε ένα πορτρέτο στα κόκκινα πιάνοντας το χέρι του Harry.

Το πρόσφατο πορτρέτο του βασιλιά Κάρολου με την σύζυγο – βασίλισσα Καμίλα και στο πλευρό του ο διάδοχος William με την πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton, ήταν λογικό να φέρει την αντίδραση του Harry και της Meghan Markle.

Πώς ξεκίνησαν όλα:

https://www.instagram.com/p/CjL3coos46k

To Ιnstagram account του βασιλιά Κάρολου, δημοσίευσε ένα πορτρέτο τραβηγμένο στις 18 Σεπτεμβρίου. Παρότι ο Harry με τη Meghan βρίσκονταν στο Λονδίνο την περίοδο της φωτογράφισης, μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, δεν θα μπορούσαν να έχουν θέση στο πορτρέτο αυτό.

Η αντεπίθεση των Sussexes

Ε, δεν πέρασαν μερικά εικοσιτετράωρα και ο αγαπημένος φωτογράφος των Sussexes, Μisan Harrisan, δημοσίευσε δύο πορτρέτα του 38χρονου Harry και της 41χρονης Markle από το ταξίδι τους στην τελετή έναρξης του συνεδρίου OneYoungWorld.

Κόντρα στο αυστηρό πρωτόκολλο του Παλατιού όπου ο Κάρολος έπρεπε να βάλει το χέρι του στην τσέπη, ο William να σταυρώσει τα δάχτυλά του και η Kate να μην έχει καμία ουσιαστική επαφή με τον σύζυγό της, η Meghan στο δικό της πορτρέτο έπιανε τρυφερά τα δάχτυλα του Harry ο οποίος χαμογελούσε όσο ποτέ πριν σε επίσημη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CjQiHH9Iwsu

Το ζευγάρι πόζαρε στον φακό του διάσημου φωτογράφου ακόμα μία φορά σε μια ασπρόμαυρη πόζα.Οι Sussexes επέστρεψαν στην Καλιφόρνια και στα δύο παιδιά τους και σε λίγες ημέρες συμπληρώνουν τρία χρόνια από την μετακόμισή τους αρχικά στον Καναδά, για την γιορτή των Ευχαριστιών όπως τότε είχαν πει, σε ένα ταξίδι που μεγάλωσε και βρήκε τους Sussexes στον Καναδά και τα Χριστούγεννα του 2019, με κατάληξη το Megxit του 2020.

Ο θάνατος της βασίλισσας, αποτέλεσε μια ευκαιρία για τον Harry να έρθει ξανά κοντά στον πατέρα και τον αδερφό του και στο διάστημα αυτό, η κίνηση του Κάρολου που όλοι περίμεναν δεν έγινε τελικά. Ο βασιλιάς δεν έχει δώσει ακόμα τίτλους ευγενείας στον Archie και την Lilibet, τα δύο παιδιά του γιου του Harry με τη Meghan Markle.